Παίκτης τερμάτισε το Dark Souls πετώντας μόνο «σκατούλες» στους εχθρούς (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα πολύ διαφορετικό playthrough
15 Μαρτίου 2022 22:22
Παίκτης τερμάτισε το Dark Souls πετώντας μόνο «σκατούλες» στους εχθρούς (ΒΙΝΤΕΟ)

Ανά τα χρόνια έχουμε δει αμέτρητα εντυπωσιακά επιτεύγματα από την Souls κοινότητα, με παίκτες να τερματίζουν τα παιχνίδια σε απίστευτους χρόνους χωρίς να δεχθούν damage, μέχρι και να ρίχνουν πανδύσκολα bosses με κιθάρες του Guitar Hero ως χειριστήρια. Τώρα, όμως, στη λίστα αυτή έρχεται να προστεθεί ένα πραγματικά διαφορετικό playthrough, αφού ο streamer LilAggy ολοκλήρωσε το πρώτο “poop run” του Dark Souls Remastered.

Ναι, καλά διαβάσατε. Υπάρχει πλέον παίκτης που τερμάτισε το Dark Souls πετώντας μόνο «σκατούλες» στους εχθρούς. Τώρα θα αναρωτιέστε εύλογα πως το κατάφερε αυτό.

Στα Souls παιχνίδι υπάρχει ένα in-game αντικείμενο γνωστό ως ‘dung pie’. Πρακτικά είναι ακαθαρσίες, τις οποίες ο χαρακτήρας μπορεί να εκτοξεύσει στους εχθρούς, προκαλώντας σταδιακό poison damage τόσο σε αυτούς όσο και στον εαυτό του. Ο LilAggy, λοιπόν, δοκίμασε τις ικανότητες αποφυγής του και φυσικά την υπομονή του και τερμάτισε με αυτόν τον τρόπο το παιχνίδι.

Συνολικά ο streamer χρειάστηκε επτάμιση ώρες για να δει τους τίτλους τέλους, εκ των οποίων οι τέσσερις αφιερώθηκαν στο final boss. Οι μόνες δύο υποχρεωτικές υποχωρήσεις που έκανε είναι το πρώτο boss που δε μπορεί να σκοτωθεί με αυτόν τον τρόπο, καθώς και το Iron Golem που δε δέχεται poison damage.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε ένα βίντεο από το πραγματικά παράξενο playthrough του.

Για την ιστορία, το νεότερο παιχνίδι της FromSoftware, το Elden Ring, κυκλοφόρησε πριν μερικές ημέρες για PS4, Xbox One, PS5, Xbox Series X|S και PC. Για να μάθετε περισσότερα μπορείτε να βρείτε το αναλυτικό review των Unboxholics, το οποίο επιμελήθηκε ο Σάκης Καρπάς, πατώντας εδώ.

Για την ιστορία, το παιχνίδι έσπασε πρόσφατα και ένα τεράστιο ρεκόρ παικτών στο Steam, καταλαμβάνοντας την 6η θέση όλων των εποχών στα charts του. Περισσότερα σχετικά με αυτό μπορείτε να μάθετε πατώντας εδώ. Συγχρόνως, η εμπορική του πορεία γενικά είναι εξαιρετική στην Ευρώπη και όχι μόνο. Περισσότερα σχετικά με αυτό μπορείτε να μάθετε πατώντας εδώ.

Τέλος, πατώντας εδώ μπορείτε να δείτε έναν παίκτη να ρίχνει ένα από τα δυσκολότερα bosses του τίτλου…με μπανάνες, ενώ πατώντας εδώ μπορείτε να δείτε ένα εντυπωσιακό speedrun του παιχνιδιού σε 33 λεπτά.