Το νέο update του Gran Turismo 7 φέρνει νέα χαρακτηριστικά

Μαζί με διάφορες ακόμη αλλαγές και βελτιώσεις
13 Μαρτίου 2022 10:28
Το νέο update του Gran Turismo 7 φέρνει νέα χαρακτηριστικά

Η Polyphony Digital συνεχίζει τις προσθήκες και τις βελτιώσεις για το Gran Turismo 7 και έτσι μόλις κυκλοφόρησε μια μεγάλη ενημέρωση για το παιχνίδι.

Ο λόγος γίνεται για το update 1.06, το οποίο φέρνει στον racing τίτλο νέα χαρακτηριστικά και νέο περιεχόμενο. Αναλυτικότερα, το Race Display έχει εμπλουτιστεί και έτσι πλέον οι οδηγοί μπορούν να βρουν πληροφορίες για την κατεύθυνση και την ταχύτητα του ανέμου κάτω από το Track Map. Παράλληλα, τα μουσικά replay εμπλουτίστηκαν σημαντικά, αφού πλέον θα μπορούν να αξιοποιήσουν 64 ακόμη μουσικά κομμάτια.

Πέρα απ’ αυτές τις νέες προσθήκες, η Polyphony Digital διόρθωσε και διάφορα προβλήματα που μπορούσαν να εμποδίσουν την πρόοδο των παικτών, όπως ένα θέμα που απέτρεπε την αναγνώριση της ολοκλήρωσης ενός Menu Book. Συγχρόνως, το στούντιο έφτιαξε και ένα ζήτημα που υπήρχε με τις καιρικές συνθήκες, καθώς και ένα bug που άφηνε τους παίκτες να παίξουν σε Dirt tracks χωρίς τα κατάλληλα λάστιχα.

Για ολόκληρη τη λίστα με τις αλλαγές μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του παιχνιδιού πατώντας εδώ.

Το Gran Turismo 7 είναι διαθέσιμο αποκλειστικά για PS4 και PS5 εδώ και περίπου μια εβδομάδα. Σε περίπτωση που θέλετε να μάθετε περισσότερα για το παιχνίδι πατώντας εδώ μπορείτε να βρείτε το γραπτό review των Unboxholics, ενώ πατώντας εδώ θα βρείτε και το πρόσφατο επεισόδιο του NewGame+ podcast, στο οποίο συζητάμε μεταξύ άλλων και για τον τίτλο της Polyphony Digital.

Για την ιστορία, αξίζει να σημειωθεί πως πρόσφατα μάθαμε τις πρώτες πληροφορίες και για την εμπορική πορεία του τίτλου, όσον αφορά την αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου. Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να μάθετε πατώντας εδώ.