Φως στο τούνελ για το Skull & Bones; - Η Ubisoft αναζητά παίκτες για να το δοκιμάσουν

Η ανάπτυξη φαίνεται να κυλά πλέον ομαλά
12 Μαρτίου 2022 12:17
Φως στο τούνελ για το Skull & Bones; - Η Ubisoft αναζητά παίκτες για να το δοκιμάσουν

Όπως φαίνεται, το Skull & Bones της Ubisoft έχει βγει από τα βαθιά νερά και πλέον βλέπει στεριά, αφού η γαλλική εταιρία ξεκίνησε να αναζητά παίκτες που θέλουν να το δοκιμάσουν, για να της παρέχουν πολύτιμο feedback.

Συγκεκριμένα, η ανάπτυξη του παιχνιδιού φαίνεται πως κυλά ομαλά, αφού η Ubisoft ξεκίνησε τώρα ένα ειδικό Insider πρόγραμμα. Τα μέλη του θα έχουν πλήρη πρόσβαση στις τρέχουσες εκδόσεις του παιχνιδιού και άφθονο χρόνο για να τις δοκιμάσουν.

Η Ubisoft θέλει ιδανικά οι συμμετέχοντες να είναι "αφοσιωμένοι στη δοκιμή υπό ανάπτυξης εκδόσεων" και έτσι αναζητά υποψήφιους με έντονο ενδιαφέρον για το game development και με αρκετό χρόνο για να διαθέσουν σε ζητήματα όπως η δοκιμή και η αναφορά προβλημάτων και bugs, καθώς και για την παραχώρηση γενικού feedback.

Προς το παρόν, το πρόγραμμα θα επιστρατεύσει πολύ λίγα μέλη για να διασφαλιστεί ότι η όλη διαδικασία θα γίνει με προσοχή και ότι έχει στηθεί με τρόπο που θα επιτρέψει στην ομάδα ανάπτυξης να κατανοήσει πλήρως το feedback που θα λάβει.

Σε περίπτωση, λοιπόν, που έχετε το χρόνο και θέλετε να βοηθήσετε έμπρακτα στην ανάπτυξη του Skull & Bones, μπορείτε να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας για το Insider Program πατώντας εδώ.

Για την ιστορία, ο πειρατικός τίτλος αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά στην E3 2017, δηλαδή πριν από 5 χρόνια. Το αρχικό πλάνο ήταν να κυκλοφορήσει το 2018, κάτι που φυσικά δεν έγινε ποτέ πραγματικότητα. Από τότε το παιχνίδι έχει καθυστερήσει αμέτρητες φορές και ακόμη δεν γνωρίζουμε πότε θα καταφθάσει.

Οι νεότερες πληροφορίες που είχαμε, ήρθαν τον Σεπτέμβριο του 2020, όταν η Ubisoft ξεκαθάρισε πως το παιχνίδι θα αλλάξει κατεύθυνση.

Το Skull & Bones αναμένεται να κυκλοφορήσει κάποια στιγμή μετά τον Απρίλιο του 2022.