Δείτε το νέο trailer από το πανέμορφο Trek to Yomi της Devolver Digital

Εντυπωσιάζει με το ιδιαίτερο εικαστικό του
11 Μαρτίου 2022 18:39
Δείτε το νέο trailer από το πανέμορφο Trek to Yomi της Devolver Digital

Το Trek to Yomi είναι το νέο παιχνίδι της Devolver Digital και μόλις απέκτησε ένα ολοκαίνουργιο trailer. Το εν λόγω βίντεο μάς δείχνει μερικά πλάνα από την ιστορία του και για μία ακόμη φορά εντυπωσιάζει με το ιδιαίτερο εικαστικό του.

Το «ασπρόμαυρο» samurai adventure παιχνίδι θέλει να μας διηγηθεί την ιστορία ενός νεαρού αγοριού, ονόματι Hiroki, που έδωσε όρκο στον ετοιμοθάνατο αφέντη του ότι θα προστατεύσει την πόλη του. Εκτός από την πόλη του, όμως, θα πρέπει να προστατεύει και αυτούς που αγαπάει από όλες τις απειλές που θα βρεθούν στο δρόμο του.

Ο τίτλος εμπνέεται από κλασσικές ταινίες σαμουράι και στο νέο trailer θα δείτε και πόσο βίαιο είναι όσον αφορά το side-scrolling combat του, ενώ αξίζει να αναφερθεί ότι τη φωνή τους δανείζουν οι Masayuki Katou, Sarah Emi Bridcutt και Horioshi Shirokuma.

Το Trek to Yomi αναμένεται να κυκλοφορήσει την άνοιξη του 2022 για PS5, PS4, Xbox One, Xbox Series X|S και PC. Αξίζει να σημειωθεί πως συγχρόνως το παιχνίδι θα έρθει από την πρώτη μέρα και στη συνδρομητική υπηρεσία Xbox Game Pass.