Η Bethesda έχει πλάνα για πέντε επιπλέον χρόνια περιεχομένου για το Fallout 76

Έχει μέλλον ο online τίτλος
09 Μαρτίου 2022 23:05
Η Bethesda έχει πλάνα για πέντε επιπλέον χρόνια περιεχομένου για το Fallout 76

Το Fallout 76 εμπλουτίστηκε πρόσφατα με εξωγήινους, μέσα από την 8η σεζόν περιεχόμενου του και όπως φαίνεται η Bethesda δεν έχει καμία πρόθεση να σταματήσει εκεί. Συγκεκριμένα, η εταιρία αποκάλυψε πρόσφατα το αναλυτικό roadmap του παιχνιδιού για το 2022, το οποίο περιλαμβάνει μια αρένα στην οποία θα μπορείτε να παλέψετε με ρομπότ, την επιστροφή του The Pitt από το τρίτο κεφάλαιο της σειράς, καθώς και ένα νέο region boss.

Βέβαια, η εταιρία φαίνεται πως δεν έχει καμία πρόθεση να σταματήσει ούτε και εκεί. Αναλυτικότερα, σε μια συνέντευξη που παραχώρησε στο gaming μέσο AusGamers, o design director του παιχνιδιού, Mark Tucker, αποκάλυψε πως η Bethesda ετοιμάζει αυτή τη στιγμή τα πλάνα της για το μελλοντικό περιεχόμενο που θα καταφθάσει στο Fallout 76 και αυτά καλύπτουν τα επόμενα πέντε χρόνια.

Συγκεκριμένα, ο Tucker δήλωσε:

Έχουμε μακροπρόθεσμα σχέδια, αλλά αυτά γίνονται λίγο πιο ‘θολά’ όσο προχωράμε, γιατί κάνουμε αλλαγές και προσαρμοζόμαστε καθώς προκύπτουν πράγματα, ενώ φυσικά βλέπουμε τι θέλουν και τι κάνουν και οι παίκτες μας.

Όμως, ο περισσότερος από τον χρόνο μου αυτή τη στιγμή αφιερώνεται στην δημιουργία του roadmap αυτού για τα τρία και τα πέντε έτη. Το τριετές roadmap είναι πολύ πιο κατανοητό και γνωστό, ενώ στα πέντε χρόνια γίνεται λίγο πιο ‘θολό’.

Όπως φαίνεται, λοιπόν, οι λάτρεις του μεταποκαλυπτικού MMO έχουν να προσμένουν ακόμα άφθονο υλικό για να τους κρατήσει απασχολημένους. Ήδη το Fallout 76 είναι αγνώριστο σε σχέση με την αρχική του κυκλοφορία, από την οποία έλειπαν μέχρι και οι ανθρώπινοι NPCs, καταφέρνοντας να δημιουργήσει μια φανατική κοινότητα. Βέβαια, δεν είχαν την ίδια επιτυχία όλες οι μετέπειτα προσθήκες, όπως για παράδειγμα το Nuclear Winter battle royale mode που αφαιρέθηκε το 2021.

Όπως και να ‘χει, το μέλλον φαίνεται πως επιφυλάσσει αρκετές ακόμη εκπλήξεις.