Το νέο expansion του Pokémon Trading Card Game θα επικεντρώνεται στο Pokémon Legends Arceus

Θα κυκλοφορήσει τον Μάιο
09 Μαρτίου 2022 15:10
Το νέο expansion του Pokémon Trading Card Game θα επικεντρώνεται στο Pokémon Legends Arceus

Η The Pokémon Company αποκάλυψε το νέο expansion από το Pokémon παιχνίδι καρτών, που έρχεται με την ονομασία “Astral Radiance” και θα επικεντρώνεται στο πρόσφατο Pokémon Legends: Arceus.

Αυτό το expansion θα περιλαμβάνει πολλές κάρτες από διάφορα Hisuian πλάσματα που είδαμε στο παιχνίδι, συμπεριλαμβανομένων των Decidueye, Typhlosion και Samurott. Μάλιστα και οι κάρτες θα έρθουν με διαφορετικό σχεδιασμό για να ταιριάζουν στο εν λόγω “παλιακό” concept του Hisui Region.

Επιπροσθέτως, θα ενταχθεί και ένας νέος μηχανισμός στο παιχνίδι που ονομάζεται Radiant Pokémon. Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου του Astral Radiance, οι Radiant κάρτες θα έχουν μια ισχυρή ικανότητα ή μια επίθεση που θα δίνει στον παίκτη τη δυνατότητα να επηρεάσει το metagame. Οι εν λόγω κάρτες θα διαθέτουν επίσης και Shiny Pokémon, ενώ οι παίκτες θα μπορούν να έχουν μόνο μία Radiant κάρτα στο deck τους.

Μαζί με το νέο Radiant Pokemon, το Astral Radiance θα περιλαμβάνει επίσης 21 κάρτες Pokémon V, 8 κάρτες Pokémon VSTAR, 2 κάρτες Pokémon VMAX, 20 νέες Trainer κάρτες και πολλές άλλες.

Το Astral Radiance αναμένεται να κυκλοφορήσει παγκοσμίως στις 27 Μαΐου.

Tags: