GTA V: Αυτές είναι οι ρυθμίσεις γραφικών για τα PS5 και Xbox Series X|S (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Η Rockstar Games αποκάλυψε τα graphic modes
04 Μαρτίου 2022 20:38
GTA V: Αυτές είναι οι ρυθμίσεις γραφικών για τα PS5 και Xbox Series X|S (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Ενόψει της κυκλοφορίας των next-gen εκδόσεων του GTA V, η Rockstar Games ανακοίνωσε τις αναλύσεις και τα modes γραφικών τα οποία θα έχουν την επιλογή οι κάτοχοι αυτών των εκδόσεων να τα "τρέξουν".

Το πιο θετικό στοιχείο όλων: θα τρέχει σε όλες τις κονσόλες σε 4Κ ακόμη και στο λιγότερο ισχυρό Xbox Series S -έστω και σε upscaled. Συνολικά θα υπάρχουν τρία modes, ακριβώς στα στάνταρ που έχουμε συναντήσει σε αυτή τη γενιά όταν κυκλοφορούν αναβαθμισμένες εκδόσεις. 

Αυτές είναι οι επιλογές γραφικών του GTA V στις νέες κονσόλες: 

  • Fidelity Mode (30fps, 4K ανάλυση) 
  • Performance Mode (60fps, Upscaled 4K)
  • Performance Ray Tracing (60fps, upscaled 4K, Ray-tracing) 

 

Όπως σημειώνει η Rockstar Games στο blog της οι next-gen εκδόσεις θα προσφέρουν ένα σωρό αναβαθμίσεις στον οπτικό τομέα όπως γρηγορότερους χρόνους φόρτωσης, περισσότερο πληθυσμό, κίνηση στην πόλη, πυκνότερη βλάστηση, βελτιωμένους φωτισμούς και στις σκιές, στις αντανακλάσεις του νερού και άλλων στοιχείων. Καλύτερο anti-aliasing, motion blur, εκρήξεις και εφέ φωτιάς και πολλά ακόμα. 

Δείτε νέα screenshots

GTA V next-gen upgrade screens

Αξίζει να σημειωθεί πως οι παίκτες που παίζουν ήδη το παιχνίδι στα PS4 και Xbox One θα μπορούν να μεταφέρουν κανονικά την πρόοδό τους. Συγχρόνως, οι νέοι παίκτες θα μπορούν πλέον να βουτήξουν κατευθείαν στα βαθιά νερά του Online, μέσα από το νέο Career Builder χαρακτηριστικό.

Το Grand Theft Auto V αναμένεται να κυκλοφορήσει για τα PS5 και Xbox Series X|S στις 15 Μαρτίου