Δοκιμάστε δωρεάν το αξιολάτρευτο Kirby and the Forgotten Land

Πριν την επίσημη κυκλοφορία του
04 Μαρτίου 2022 13:52
Δοκιμάστε δωρεάν το αξιολάτρευτο Kirby and the Forgotten Land

Έχουμε μπει στην τελική ευθεία για την κυκλοφορία του Kirby and the Forgotten Land και τώρα η Nintendo δίνει τη δυνατότητα στους κατόχους Nintendo Switch να δοκιμάσουν εντελώς δωρεάν το παιχνίδι.

Συγκεκριμένα, θέλοντας να προετοιμάσει το έδαφος για την κυκλοφορία του στις 25 Μαρτίου, ο ιαπωνικός κολοσσός έκανε τώρα διαθέσιμο ένα δωρεάν demo, το οποίο μπορείτε ήδη να κατεβάσετε μέσα από το Nintendo eShop της κονσόλας σας. Η δοκιμαστική αυτή έκδοση περιλαμβάνει τρία επίπεδα από τον πρώτο κόσμο του Forgotten Land, συμπεριλαμβανομένου και του πρώτου boss. Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί πως οι παίκτες που θα ολοκληρώσουν το demo θα λάβουν και ένα Present Code για να ξεκλειδώσουν επιπλέον αντικείμενα στο τελικό παιχνίδι.

Για την ιστορία, στην πρώτη του 3D platforming περιπέτεια, ο χαριτωμένος χαρακτήρας της Nintendo θα κληθεί να εξερευνήσει τεράστιες και μυστηριώδης περιοχές σε μια εγκαταλελειμμένη Γη, εκμεταλλευόμενος τις δυνάμεις αντιγραφής του για να τα βάλει με πληθώρα εχθρών. Το κερασάκι στην τούρτα, όμως, είναι το mouthful mode, με το οποίο ο Kirby θα μπορεί να ρουφήξει πληθώρα αντικειμένων, από κώνους μέχρι αυτοκίνητα, για να αποκτήσει διαφορετικές μοναδικές ιδιότητες.

Αν θέλετε να πάρετε μια γεύση από το παιχνίδι, παρακάτω θα βρείτε το Mouthful Mode trailer που παρουσιάστηκε στο πρόσφατο Nintendo Direct.