Η Valve έχει υπό ανάπτυξη περισσότερα από ένα παιχνίδια

Όπως επιβεβαιώνει ένας σχεδιαστής της
03 Μαρτίου 2022 14:22
Η Valve έχει υπό ανάπτυξη περισσότερα από ένα παιχνίδια

Τον τελευταίο καιρό έχουμε δει διάφορες νέες κυκλοφορίες από τη Valve, όπως το Half-Life: Alyx για το Index VR headset της, το Portal: Companion Collection που φέρνει τη λατρεμένη σειρά στο Nintendo Switch και το Aperture Desk Job που συνόδευσε την κυκλοφορία του Steam Deck. Οι τίτλοι αυτοί έχουν κάνει πολλούς παίκτες να ελπίζουν πως η εταιρία έχει επιστρέψει μετά από χρόνια απουσίας στο game development, αλλά τώρα η ελπίδα έρχεται από την ίδια την εταιρία.

Συγκεκριμένα, σχετικά με το θέμα αυτό μίλησε ο designer της Valve, Greg Coomer, ο οποίος παραχώρησε μια συνέντευξη στο μέσο Axios. Αναλυτικότερα, ο Coomer δήλωσε:

Υπάρχουν πολλά παιχνίδια υπό ανάπτυξη αυτή τη στιγμή στη Valve και νομίζω ότι είναι μερικά απ' αυτά αρκετά συναρπαστικά.

Όπως φαίνεται, λοιπόν, η εταιρία των Half-Life, Left 4 Dead και Team Fortress εργάζεται όχι μόνο σε ένα, αλλά σε πολλαπλά νέα παιχνίδια ταυτόχρονα. Βέβαια, το αν θα δούμε κάποιο από τα πολυαναμενόμενα sequels με τον αριθμό '3' στον τίτλο είναι άγνωστο, αλλά μπορούμε τουλάχιστον να ελπίζουμε!

Tags: