Ο Μάρτιος φέρνει ένα ακόμη παιχνίδι-έκπληξη στο Xbox Game Pass (ΒΙΝΤΕΟ)

Μόλις αποκαλύφθηκε μια ακόμη day one κυκλοφορία
03 Μαρτίου 2022 13:32
Ο Μάρτιος φέρνει ένα ακόμη παιχνίδι-έκπληξη στο Xbox Game Pass (ΒΙΝΤΕΟ)

Όπως σας ενημερώσαμε πριν μερικά εικοσιτετράωρα, οι πρώτες εβδομάδες του Μαρτίου θα φέρουν στους συνδρομητές του Xbox Game Pass το Marvel's Guardians of the Galaxy, δύο day one κυκλοφορίες, καθώς και μερικά άλλα παιχνίδια. Ωστόσο, ο μήνας φαίνεται πως έχει και άλλες εκπλήξεις, μια από τις οποίες μόλις αποκαλύφθηκε.

Συγκεκριμένα, στις 17 Μαρτίου θα έρθει στο Xbox Game Pass ως day one κυκλοφορία το Shredders. Πρόκειται για ένα αθλητικό παιχνίδι που αναπτύσσεται από την FoamPunch και σας προσκαλεί να πιάσετε τις σανίδες του snowboard. Μάλιστα, σύμφωνα με τα λεγόμενα των δημιουργών, "κανένας άλλος snowboarding τίτλος στο παρελθόν δεν είχε προσφέρει ποτέ τέτοιο επίπεδο ελέγχου".

Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί πως το Shredders θα έχει έναν μεγάλο ανοιχτό κόσμο με πολλές πλαγιές για να κατεβείτε, διάφορους γνωστούς επαγγελματίες boarders, όπως οι Jamie Anderson, Kevin Backstrom, Arthur Longo, Leanne Pelosi, Jill Perkins και Zeb Powell, καθώς και επίσημο gear από brands όπως τα Burton, K2, The North Face, Vans και Volcom. Τέλος, διαθέτει και multiplayer για να βιώσετε την εμπειρία με τους φίλους σας.

Μπορείτε να πάρετε μια γεύση μέσα από το trailer που ακολουθεί.

Πέρα από το Xbox Game Pass, το Shredders θα καταφθάσει και ως κανονική digital κυκλοφορία στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και στα Xbox Series X|S στις 17 Μαρτίου.