Ο λατρεμένος Ezio των Assassin's Creed έρχεται στο Fortnite

Ubisoft και Epic Games δίνουν τα χέρια
03 Μαρτίου 2022 12:41
Ο λατρεμένος Ezio των Assassin's Creed έρχεται στο Fortnite

Το Fortnite ετοιμάζεται να υποδεχθεί έναν ακόμη θρυλικό gaming χαρακτήρα. Συγκεκριμένα, η Epic Games και η Ubisoft ανακοίνωσαν και επίσημα τη συνεργασία τους, μέσα από την οποία ο Ezio Auditore da Firenze θα έρθει στο πασίγνωστο battle royale.

Πρόκειται για τον λατρεμένο πρωταγωνιστή των Assassin's Creed II, Assassin's Creed: Brotherhood και Assassin's Creed: Revelations, ο οποίος θα έχει την εμβληματική του εμφάνιση από το δεύτερο παιχνίδι της σειράς στο Fortnite. Μάλιστα, το skin του θα παρέχει και τη δυνατότητα στους παίκτες να κατεβάζουν την κουκούλα, ενώ θα υπάρξει και ένα emote στο οποίο ο Ezio θα πετά μαχαιράκια από τα χέρια του.

Ακολουθούν μερικά tweets με σχετικό οπτικοακουστικό υλικό.

Αξίζει να σημειωθεί πως πέρα από τους αμέτρητους χαρακτήρες από διάφορα πασίγνωστα franchises της ποπ κουλτούρας, ο Ezio θα έρθει να πλαισιώσει ένα πλούσιο ροστερ gaming ηρώων που περιλαμβάνονται στο πόνημα της Epic. Συγκεκριμένα, στο Fortnite υπάρχει ήδη ο Master Chief των Halo, ο Kratos των God of War, διάφοροι μαχητές του Street Fighter και χαρακτήρες από τα Resident Evil, η Lara Croft των Tomb Raider, ο Marcus Fenix των Gears of Wars, η Aloy του Horizon Zero Dawn κ.α.