Το PlayStation μόλις διόρθωσε ένα "σπαστικό" στοιχείο του Horizon Forbidden West

Με το νέο update του παιχνιδιού
02 Μαρτίου 2022 20:31
Το PlayStation μόλις διόρθωσε ένα "σπαστικό" στοιχείο του Horizon Forbidden West

Πιστή στην υπόσχεσή της, η Guerrilla Games συνεχίζει με αμείωτους ρυθμούς την υποστήριξη του Horizon Forbidden West και έτσι μόλις κυκλοφόρησε το νέο patch 1.06 του παιχνιδιού.

Η εν λόγω ενημέρωση επικεντρώνεται κυρίως σε θέματα που μπορεί να συναντήσει κάποιος παίζοντας τα main και τα side quests, αλλά εστιάζει και σε μερικά σημαντικά τεχνικά προβλήματα. Αναλυτικότερα, διορθώθηκαν πολλές περιπτώσεις pop-up που αντικείμενα άλλαζαν εμφανώς LODs, ενώ βελτιώθηκε και το noise reduction στο screen space ambient occlusion.

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί πως η εταιρία διόρθωσε και ένα "σπαστικό" στοιχείο του παιχνιδιού, αφού πλέον η Aloy δε θα αναφέρει συνέχεια το stash της. Αυτό συνέβαινε παρά πολύ συχνά όταν ο παίκτης μάζευε αντικείμενα που δεν χωρούσαν στο inventory του, με την υπενθύμιση της Aloy να κουράζει πολλούς.

Δυστυχώς η Guerrilla Games τόνισε πως χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να λύσει τα θέματα με την ποιότητα της εικόνας, όπως το shimmering και το υπερβολικό sharpening όταν κινείται η κάμερα, οπότε η διόρθωση για αυτά θα καταφθάσει μέσα από κάποιο άλλο update μελλοντικά.

Μπορείτε να διαβάσετε την αναλυτική λίστα με όλες τις αλλαγές πατώντας εδώ.

Να σας υπενθυμίσουμε πως μπορείτε να βρείτε το review των Unboxholics για το Horizon Forbidden West, το οποίο επιμελήθηκε ο υπογράφων μαζί με τον Σάκη Κάρπα, πατώντας εδώ. Συγχρόνως, μπορείτε να παρακολουθήσετε τον Σάκη και τον Αλέκο να απολαμβάνουν τη νέα περιπέτεια της Aloy στη μέση ενός δάσους πατώντας εδώ.