Δείτε το βίντεο με τον Gabe Newell "ντελιβερά" να δίνει τα πρώτα Steam Decks!

Η αναπάντεχη έκπληξη του ιδρυτή της Valve
01 Μαρτίου 2022 17:35
Δείτε το βίντεο με τον Gabe Newell "ντελιβερά" να δίνει τα πρώτα Steam Decks!

Πριν από μερικές ώρες σας ενημερώσαμε σχετικά με τις αναφορές μερικών χρηστών πως χωρίς να γνωρίζουν τίποτα, ο Gabe Newell εμφανίστηκε στην εξώπορτα των σπιτιών τους, για να τους δώσει ο ίδιος το Steam Deck που παρήγγειλαν.

Τελικά, η Valve είχε οργανώσει όντως μια προωθητική ενέργεια για την ολοκαίνουργια φορητή κονσόλα που κυκλοφορεί, βιντεοσκοπώντας την όλη διαδικασία. Σε αυτή, ο ιδρυτής και επικεφαλής της, ο λατρεμένος από την gaming κοινότητα και πρωταγωνιστής αμέτρητων memes, GabeN, ανέλαβε να παραδώσει ο ίδιος μερικές από τις πρώτες παραγγελίες που έγιναν στην περιοχή του Σιάτλ της Ουάσιγκτον, οπού και εδρεύει η Valve.

Όπως αναφέρεται, ο Gabe ήταν τόσο ενθουσιασμένος με την κυκλοφορία του Deck, που ο ίδιος ξεκίνησε το όλο εγχείρημα και ζήτησε να δώσει τις κονσόλες στους τυχέρους. Η Valve, για να προσπαθήσει να εξασφαλίσει ότι οι παίκτες θα βρίσκονται στα σπίτια τους και θα συναντήσουν τον Gabe, τους έστειλε ένα νέο e-mail επιβεβαίωσης που ζητούσε να βρίσκονται στο χώρο τους για να παραλάβουν το δέμα. Παρ' όλα αυτά, κανείς δεν ήξερε το λόγο για την αλλαγή και ότι θα παραλάμβανε μια υπερσπάνια, υπογεγραμμένη έκδοση της κονσόλας.

Δείτε τις αντιδράσεις μέσα από το βίντεο που ακολουθεί.