Ο Gabe Newell της Valve σε ρόλο κούριερ παρέδωσε ο ίδιος τα πρώτα Steam Deck!

Αφήνοντας έκπληκτους τους παίκτες
28 Φεβρουαρίου 2022 12:59
Ο Gabe Newell της Valve σε ρόλο κούριερ παρέδωσε ο ίδιος τα πρώτα Steam Deck!

Οι πρώτες Steam Deck κονσόλες της Valve ξεκίνησαν να αποστέλλονται την προηγούμενη εβδομάδα στους τυχερούς gamers που πρόλαβαν πρώτοι τις κρατήσεις και η εταιρία φαίνεται πως το γιόρτασε με έναν ιδιαίτερο τρόπο.

Συγκεκριμένα, ο ιδρυτής και επικεφαλής της Valve, ο λατρεμένος από τη gaming κοινότητα Gabe Newell, παρέδωσε ο ίδιος του μερικές από τις πρώτες κονσόλες σε τυχερούς καταναλωτές στην περιοχή του Σιάτλ της Ουάσιγκτον, οπού και εδρεύει η εταιρία.

Σύμφωνα με τις αναφορές των δύο χρηστών του Reddit που έλαβαν τις κονσόλες από τον ίδιο τον Gabe, μαζί του βρισκόταν και ένα συνεργείο γυρισμάτων. Πιθανότατα η Valve βιντεοσκοπούσε την όλη διαδικασία για κάποιο διαφημιστικό και μάλιστα υπάρχουν αναφορές πως όταν κάποιοι αναγνώρισαν τον Gabe και τον χαιρέτησαν, τους έδωσε από μια Deck κονσόλα.

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί πως όλες οι θήκες ήταν υπογεγραμμένες από τον ίδιο, αποκτώντας αυτομάτως συλλεκτική αξία. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για τα δύο περιστατικά πατώντας εδώ και εδώ αντίστοιχα.

Δείτε την εικόνα του Gabe Newell από κάμερα ασφάλεια καθώς παραδίδει ένα από τα πρώτα Steam Deck:

Δείτε την υπογεγραμμένη κονσόλα που παρέδωσε ο Gabe Newell: