Νέο περιεχόμενο καταφθάνει στο Pokémon Legends: Arceus (ΒΙΝΤΕΟ)

Μαζί με δώρα για όλους τους παίκτες
28 Φεβρουαρίου 2022 09:01
Νέο περιεχόμενο καταφθάνει στο Pokémon Legends: Arceus (ΒΙΝΤΕΟ)

Στο πλαίσιο του πρόσφατου σόου της που φιλοξένησε την αποκάλυψη της 9ης γενιάς με τα Pokémon Scarlet και Pokémon Violet, η The Pokémon Company ανακοίνωσε και το νέο Daybreak update, το οποίο είναι ήδη διαθέσιμο για το Pokémon Legends: Arceus.

Η εν λόγω ενημέρωση προσθέτει στο παιχνίδι νέες αποστολές, νέες μάχες και τα outbreaks. Συγκεκριμένα, οι παίκτες θα αναλάβουν να ανακαλύψουν το λόγο που τεράστια outbreaks από Pokémon συμβαίνουν σε όλο το Hisui region. Κατά τη διάρκεια αυτών των events συγκεκριμένα Pokémon κάνουν spawn σε πολύ μεγάλους αριθμούς και οι πιθανότητες να συναντήσετε κάποιο shiny είναι πολύ περισσότερες.

Παράλληλα, τα training grounds θα εμπλουτιστούν με νέες μάχες, ενώ για να γιορτάσει το Pokémon Day, η εταιρία ετοίμασε και διάφορα δώρα για τους παίκτες. Αναλυτικότερα, χρησιμοποιώντας τον κωδικό ARCEUSADVENTURE στο mystery gifts μενού πριν τις 31 Μαρτίου, θα λάβετε 30 Ultra Balls, 30 Gigaton Balls και 30 Jet Balls.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως για να απολαύσετε το περιεχόμενο του Daybreak θα πρέπει πρώτα να ολοκληρώσετε το βασικό story. Περισσότερα στο trailer που ακολουθεί.