Η ομάδα του Life is Strange θέλει να κυκλοφορήσει 8 παιχνίδια μέχρι το 2025

Τα φιλόδοξα σχέδια της Dontnod
25 Φεβρουαρίου 2022 22:28
Η ομάδα του Life is Strange θέλει να κυκλοφορήσει 8 παιχνίδια μέχρι το 2025

Η γαλλική ομάδα ανάπτυξης Dontnod Entertainment, η οποία μεταξύ άλλων ευθύνεται για τα δύο πρώτα παιχνίδια της σειράς Life is Strange, αποκάλυψε τα σχέδια της για το μέλλον, τονίζοντας πως σκοπεύει να κυκλοφορήσει 8 παιχνίδια μέχρι το 2025.

Για την ώρα γνωρίζουμε μόνο δύο απ' αυτά τα projects, τα οποία είναι συνεργασίες για publishing. Το πρώτο παιχνίδι είναι το Gerda: A Flame in Winter της δανέζικης ομάδας ανάπτυξης PortaPlay και το δεύτερο είναι ένα project από το Studio Tolima. Τα άλλα έξι αναπτύσσονται εσωτερικά από την ίδια την Dontnod, με την εταιρία να παραμένει ανοιχτή σε περισσότερες συνεργασίες, ενδεχομένως και για το publishing και άλλων τίτλων από εξωτερικά στούντιο.

Οι πληροφορίες αυτές αποκαλύφθηκαν μέσα από το 2021 business review της εταιρίας, το οποίο μάλιστα αφήνει και μερικά υπονοούμενα για τα 6 παιχνίδια που ετοιμάζει το στούντιο. Συγκεκριμένα, η Dontnod τονίζει πως θέλει να αυξήσει το δυναμικό της που ασχολείται με το action-RPG genre. Για να το καταφέρει αυτό θα ξεκινήσει μια νέα ομάδα που θα είναι αφοσιωμένη στο εν λόγω είδος και η οποία θα συνεργαστεί με την Focus Entertainment. Συγχρόνως, ο πυρήνας της Dontnod στο Μοντρεάλ εργάζεται σε πολλαπλά projects που έχουν ως βασικό στοιχείο τους την αφήγηση. 

Τέλος, η Dontnod αναφέρθηκε και σε μερικά από τα παλιότερα παιχνίδια της, χαρακτηρίζοντας το Vampyr που κυκλοφόρησε το 2018 ως την μεγαλύτερη εμπορική επιτυχία της μαζί με το Life is Strange 1.