Το Aperture Desk Job είναι το ολοκαίνουργιο Portal παιχνίδι της Valve (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαθέσιμο εντελώς δωρεάν για όλους!
25 Φεβρουαρίου 2022 20:31
Το Aperture Desk Job είναι το ολοκαίνουργιο Portal παιχνίδι της Valve (ΒΙΝΤΕΟ)

Μετά την ανακοίνωση του Portal: Companion Collection για το Nintendo Switch πριν μερικές εβδομάδες, η Valve έρχεται να αναστατώσει ξανά τους fans της "σεμνά δημοφιλής" σειράς Portal -όπως την χαρακτηρίζει η επίσημη ανακοίνωση.

Αναλυτικότερα, η εταιρία μόλις ανακοίνωσε το ολοκαίνουργιο παιχνίδι της, Aperture Desk Job. Όπως είχε συμβεί και με το Half-Life Alyx που είχε συνοδεύσει την κυκλοφορία του Index VR headset, το Aperture Desk Job είναι μια εμπειρία ειδικά σχεδιασμένη για το Steam Deck, τη νέα φορητή κονσόλα της εταιρίας. Αυτό σημαίνει πως αν θέλετε να δοκιμάσετε την εμπειρία στον ηλεκτρονικό σας υπολογιστή θα πρέπει να έχετε κάποιο controller στη διάθεσή σας, μιας και δεν υποστηρίζεται ο συνδυασμός πληκτρολογίου και ποντικιού.

Η Valve σημειώνει πως αυτό δεν είναι το Portal 3, αλλά ένα 'short' που λαμβάνει χώρα στο εκτεταμένο σύμπαν των παιχνιδιών αυτών. Μάλιστα, εξελίσσει το genre των walking simulators, αφαιρώντας το...περπάτημα.  

Το Aperture Desk Job θα κυκλοφορήσει εντελώς δωρεάν για όλους την 1η Μαρτίου και μπορείτε να το αποκτήσετε μέσα από το σύνδεσμο που ακολουθεί.

Παρακάτω θα βρείτε και το βίντεο που συνόδευσε την ανακοίνωσή του, για να πάρετε μια πρώτη γεύση.