Το Steam Deck υποστηρίζει πλήρως το Elden Ring

Σύμφωνα με το επίσημο πρόγραμμα της Valve
25 Φεβρουαρίου 2022 18:22
Το Steam Deck υποστηρίζει πλήρως το Elden Ring

Μιας και το Elden Ring δεν είναι διαθέσιμο για το Nintendo Switch, τη λύση για τους παίκτες που θέλουν να βιώσουν τη νέα επική περιπέτεια της FromSoftware και όσο βρίσκονται καθοδόν ή γενικότερα σε κάποιο σύστημα φορητής φύσης, φαίνεται πως θα δώσει η νέα κονσόλα της Valve, το Steam Deck.

Αναλυτικότερα, όπως επιβεβαιώνει το επίσημο πρόγραμμα ελέγχου συμβατότητας που έχει ετοιμάσει η Valve, το Steam Deck υποστηρίζει πλήρως το Elden Ring. Αυτό σημαίνει πως το παιχνίδι τρέχει στην φορητή κονσόλα χωρίς καμία παρέμβαση από το χρήστη και με ικανοποιητική απόδοση, ενώ το UI προσαρμόζεται αυτόματα με τα σωστά πλήκτρα και κείμενα που είναι εύκολα αναγνώσιμα στην οθόνη του Deck.

Το αξιοσημείωτο είναι πως έχουν ειπωθεί πολλά παράπονα για την απόδοση του παιχνιδιού στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, οπότε σίγουρα το γεγονός πως η open world περιπέτεια τρέχει απροβλημάτιστα στο Steam Deck είναι μια ευχάριστη έκπληξη.

Για την ιστορία, μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για τη δέσμευση της Bandai Namco να διορθώσει τα τεχνικά προβλήματα του παιχνιδιού, πατώντας εδώ.