Η BioWare μόλις έχασε ένα ακόμη βασικό της στέλεχος

Αλλά επιβεβαιώνει πως η ανάπτυξη του νέου Dragon Age 4 κυλά ομαλά
24 Φεβρουαρίου 2022 20:48
Η BioWare μόλις έχασε ένα ακόμη βασικό της στέλεχος

Πριν απο μερικές ημέρες σας ενημερώσαμε για τις φήμες που έκαναν το γύρο του διαδικτύου, τονίζοντας πως η ανάπτυξη του επόμενου Dragon Age κυλά ομαλά και έτσι η κυκλοφορία του αναμένεται κάποια στιγμή μέσα στους επόμενους 18 μήνες. 

Τώρα, πιθανώς για να ξεκαθαρίσει το τοπίο, η BioWare πραγματοποίησε μια αναλυτική ανάρτηση στην επίσημη ιστοσελίδα της, τονίζοντας πως το παιχνίδι βρίσκεται ακριβώς στη μέση της ανάπτυξής του. Δυστυχώς, το στούντιο είχε να μοιραστεί και μερικά άσχημα νέα, αφού αποκάλυψε πως ο executive producer, Christian Dailey, λέει αντίο.

Πρόκειται για άλλη μια αξιοσημείωτη αποχώρηση, την ώρα που το στούντιο έχει χάσει πολλά σημαντικά υψηλόβαθμα μέλη του τους τελευταίους μήνες. Όπως και να 'χει, η BioWare έσπευσε να διαβεβαιώσει τους παίκτες πως η ανάπτυξη θα συνεχιστεί ομαλά, με άλλους βετεράνους να αναλαμβάνουν τα ηνία.

Διευκρινίζοντας μάλιστα τις αλλαγές, η BioWare αποκάλυψε πως ο βετεράνος των Mass Effect και επικεφαλής του πρόσφατου Legendary Edition, Mac Walters, θα αναλάβει το ρόλο του production director για το νέο Dragon Age. Η design director της EA, Corrine Busche, θα αναλάβει ως game director, ενώ ο Benoit Houle, ο οποίος έχει εργαστεί σε όλα τα Dragon Age μέχρι σήμερα θα αναλάβει το ρόλο του director of product development.

Τέλος, όσον αφορά την κατάσταση του νέου Dragon Age, χωρίς να δίνει κάποια ημερομηνία, η ομάδα δήλωσε:

Το επόμενο Dragon Age βρίσκεται ακριβώς στη μέση της παραγωγής, κάτι που είναι υπέροχο. Το blueprint μας ολοκληρώθηκε πέρυσι, επομένως είμαστε πλέον επικεντρωμένοι στην ανάπτυξη του οράματός μας. Δηλαδή στη δημιουργία εκπληκτικών περιβαλλόντων, χαρακτήρων με βάθος, ισχυρού gameplay, συγκινητικής γραφής, συναισθηματικά cinematics, και πολλά άλλα. Το σχέδιο για το παιχνίδι είναι καλά κατανοητό και η ομάδα είναι συγκεντρωμένη.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη την ανάρτηση της BioWare πατώντας εδώ.