Elden Ring: Ώρα κυκλοφορίας, preload, μέγεθος, trailers, απαιτήσεις κ.α.

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν την μεγάλη κυκλοφορία
23 Φεβρουαρίου 2022 20:14
Elden Ring: Ώρα κυκλοφορίας, preload, μέγεθος, trailers, απαιτήσεις κ.α.

Η αντίστροφη μέτρηση για την κυκλοφορία του Elden Ring, της νέας επικής περιπέτειας που ετοιμάζουν οι δημιουργοί των Dark Souls, Bloodborne και Sekiro, φτάνει σχεδόν στο τέλος της και το hype της κοινότητας έχει πλέον κορυφωθεί.

Μιας και απομένουν μόλις λιγότερο από δύο εικοσιτετράωρα για την κυκλοφορία του, παρακάτω θα βρείτε μαζεμένες διάφορες σημαντικές πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζετε πριν να βουτήξετε στον ανοιχτό κόσμο του.

Οι πλατφόρμες και η ημερομηνία κυκλοφορίας του Elden Ring:

Ο επικός τίτλος της FromSoftware έρχεται με επικεφαλής τον ιδιοφυή Hidetaka Miyazaki, ο οποίος έχει ενώσει τις δημιουργικές του δυνάμεις με τον συγγραφέα George R. R. Martin, γνωστό για τα βιβλία που βασίστηκε η σειρά Game of Thrones.

Η κυκλοφορία του είναι προγραμματισμένη για τα PS4, PS5, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One και PC στις 25 Φεβρουαρίου. Η έκδοση των ηλεκτρονικών υπολογιστών θα γίνει διαθέσιμη μέσα από το Steam.

Τι ώρα ακριβώς ξεκλειδώνουν τα ψηφιακά αντίτυπα;

Σύμφωνα με ανακοίνωση της FromSoftware, οι παίκτες στην Ελλάδα θα μπορούν να ξεκινήσουν να παίζουν τα μεσάνυχτα, αμέσως με το που ξημερώσει η Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου στα PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X και Xbox Series S.

Οι παίκτες στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές θα πρέπει να περιμένουν μια ώρα ακόμη, μιας και το παιχνίδι στο Steam ξεκλειδώνει την Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου στις 1:00 π.μ..

Μπορείτε να ξεκινήσετε ήδη το κατέβασμα:

Όπως ανακοίνωσε η FromSoftware, όσοι έχουν προβεί σε προ-παραγγελία του τίτλου σε οποιαδήποτε πλατφόρμα, μπορούν πλέον να ξεκινήσουν το pre-load, για να μην περιμένουν ούτε δευτερόλεπτο όταν το παιχνίδι γίνει διαθέσιμο.

Το μέγεθος του παιχνιδιού:

Το Elden Ring καταλαμβάνει 44.928 GB στο PS5 και 49.04 GB στις Xbox κονσόλες.

Στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές απαιτούνται 60 GB ελεύθερου αποθηκευτικού χώρου.

Οι απαιτήσεις συστήματος της PC έκδοσης:

Οι πρώτες εντυπώσεις και το review των Unboxholics:

Οι Unboxholics έχουν εδώ και αρκετές ημέρες στην κατοχή τους το παιχνίδι και έτσι προσεχώς μπορείτε να περιμένετε και ένα αναλυτικό review, το οποίο επιμελείται ο Σάκης Καρπάς.

Μέχρι τότε, μέσα από τα παρακάτω tweets μπορείτε να μάθετε μερικές από τις πρώτες εντυπώσεις του.

Πόσο δύσκολο θα είναι το Elden Ring;

Πρόσφορα, ο σχεδιαστής της Souls σειράς, Hidetaka Miyazaki, είχε αναφέρει πως το Elden Ring θα καταφέρουν να το τερματίσουν περισσότεροι. Συγκεκριμένα, ο ιδιοφυής Ιάπωνας δημιουργός, μιλώντας πρόσφατα στο PlayStation Blog δήλωσε:

Νιώθω ότι η προσέγγισή μας σε αυτά τα παιχνίδια, όχι μόνο στο Elden Ring, είναι να τα σχεδιάζουμε με τέτοιον τρόπο έτσι ώστε να ενθαρρύνουμε τον παίκτη να ξεπεράσει τις αντίξοες συνθήκες.

Δεν προσπαθούμε να τα κάνουμε υποχρεωτικά δύσκολα ή να κάνουμε πράγματα δύσκολα απλά γιατί έτσι. Θέλουμε οι παίκτες να μπορούν χρησιμοποιούν την πονηριά τους, να μελετούν το παιχνίδι, να απομνημονεύουν τι συμβαίνει και να μαθαίνουν από τα λάθη τους. Δεν θέλουμε οι παίκτες να αισθάνονται ότι το παιχνίδι τους τιμωρεί άδικα, αλλά αντιθέτως θέλουμε να νιώθουν ότι υπάρχει πιθανότητα να κερδίσουν μια πολύ δύσκολη μάχη και να κάνουν progress.

Στο Elden Ring, λοιπόν, δεν προσπαθήσαμε σκόπιμα να μειώσουμε τη δυσκολία, αλλά νομίζω ότι περισσότεροι παίκτες θα το τελειώσουν αυτή τη φορά.

Δείτε ξανά το θεοσκότεινο launch trailer:

Δείτε ξανά το overview trailer με πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζετε:

Δείτε ξανά το επικό story trailer:

Οι συλλεκτικές εκδόσεις του Elden Ring: