Δείτε την πανέμορφη φιγούρα από τη συλλεκτική έκδοση του A Plague Tale: Requiem

Μέσα στη χρονιά η κυκλοφορία του τίτλου
23 Φεβρουαρίου 2022 11:12
Δείτε την πανέμορφη φιγούρα από τη συλλεκτική έκδοση του A Plague Tale: Requiem

Έχουν περάσει σχεδόν τρία χρόνια από την κυκλοφορία του A Plague Tale: Innocence και το Asobo Studio ετοιμάζει ήδη την επόμενη περιπέτεια των Amicia και Hugo, με το A Plague Tale: Requiem. Ο τίτλος αναμένεται να καταφθάσει μέσα στη χρονιά και η ομάδα ανάπτυξης ανακοίνωσε τη συλλεκτική έκδοση που θα έρθει με την κυκλοφορία του Requiem.

Όπως έγινε γνωστό, όσοι κάνετε pre-order τον τίτλο στα ψηφιακά καταστήματα θα λάβετε και κάποια έξτρα δωράκια και συγκεκριμένα το “The Protector Pack”, που περιλαμβάνει τα The Red Damsel Crossbow Skin, αντικείμενα για crafting και 13 αποκλειστικά cosmetics για την Amisia. Υπάρχει φυσικά και η κανονική έκδοση του παιχνιδιού μέσα από το Focus Entertainment Store, που κοστίζει $50 σε όλες τις πλατφόρμες και δίνει δώρο τα παραπάνω αντικείμενα.

Ωστόσο, θα έρθει και μία Collector’s Edition μέσα από το κατάστημα της εταιρίας που κοστίζει $190 και έρχεται με διάφορα καλούδια για τους fans, όπως μία φιγούρα των πρωταγωνιστών, ένα βινύλιο, τρεις λιθογραφίες, Feather Brooch για τον Hugo και αποκλειστικό cover για τις εκδόσεις των PS5 και Xbox Series X.

Δείτε την εικόνα της συλλεκτικής παρακάτω:

Το A Plague Tale: Requiem υπόσχεται μια πραγματικά συγκινητική εμπειρία και αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2022 για τα Xbox Series X|S, PlayStation 5, PC και Nintendo Switch (μέσω cloud streaming).