Οι δημιουργοί του NBA 2K φτιάχνουν ποδοσφαιράκι και δεν είναι αυτό που νομίζετε

Σύμφωνα με τις τελευταίες φήμες
22 Φεβρουαρίου 2022 23:12
Οι δημιουργοί του NBA 2K φτιάχνουν ποδοσφαιράκι και δεν είναι αυτό που νομίζετε

Ναι, καλά διαβάσατε. Σύμφωνα με τις τελευταίες φήμες, η 2K Games, η publisher των πασίγνωστων NBA 2K εργάζεται αυτή τη στιγμή και σε ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι, το οποίο όμως δεν είναι αυτό που νομίζετε.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, σύμφωνα με ρεπορτάζ του δημοσιογραφικού μέσου VGC, η 2K Games έκλεισε μια συμφωνία με την LEGO για περισσότερα από ένα παιχνίδια και έτσι έχει αναθέσει διάφορα σχετικά projects στις εσωτερικές ομάδες της και όχι μόνο.

Το πρώτο LEGO παιχνίδι που ετοιμάζει η 2K είναι ένα ποδοσφαιράκι, το οποίο αναπτύσσεται από τη Sumo Digital, του Crackdown 3 και του Sackboy: A Big Adventure. Φυσικά, μιας και μιλάμε για LEGO, μην περιμένετε κάτι ρεαλιστικό στα επίπεδα του FIFA, αλλά μια πιο arcade εμπειρία. Το παιχνίδι προορίζεται για κυκλοφορία φέτος, περίπου στην περίοδο που θα διεξαχθεί και το FIFA World Cup.

Το δεύτερο LEGO παιχνίδι της 2K Games αναπτύσσεται από την Visual Concepts, δηλαδή την ομάδα ανάπτυξης των NBA 2K και θα είναι ένα open world racing για κυκλοφορία εντός του 2023. Το τρίτο και τελευταίο παιχνίδι που αναφέρει το ρεπορτάζ θα είναι ένας ακόμη αθλητικός τίτλος, χωρίς όμως να αποκαλύπτονται για την ώρα περισσότερες πληροφορίες.

Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, η εταιρία των WWE και NBA 2K θέλει να διευρύνει τις αθλητικές της προτάσεις, και θεωρεί πως τα παιχνίδια που στοχεύουν το πιο νέο κοινό είναι ένας καλός τρόπος για να πετύχει το στόχο της. Μάλιστα, αναφέρεται πως το LEGO ήταν ιδανικός συνεργάτης, μιας και ενδέχεται να δούμε στα αθλητικά παιχνίδια και χαρακτήρες από άλλα γνωστά brands, όπως από το σύμπαν της Mavel ή του Harry Potter.

Αν, λοιπόν, στο άμεσο μέλλον δείτε τον πασίγνωστο μάγο να παίζει μπάλα με τον Iron Man σε LEGO μορφή, μην απορήσετε.


Για την ιστορία, το επόμενο μεγάλο LEGO παιχνίδι είναι το Star Wars: The Skywalker Saga, το οποίο θα καταφθάσει τον Απρίλιο έπειτα από πολυάριθμες αναβολές. Πρόκειται για μια παραγωγή της TT Games, η οποία τα τελευταία χρόνια ήταν σχεδόν το μόνο στούντιο που κυκλοφορούσε LEGO τίτλους. Όπως φαίνεται, λοιπόν, αυτό θα αλλάξει στο άμεσο μέλλον.