Το VR παιχνίδι του Peaky Blinders θα είναι πιστό στη σειρά – Νέες πληροφορίες

Νέες δηλώσεις από τους δημιουργούς
22 Φεβρουαρίου 2022 11:05
Το VR παιχνίδι του Peaky Blinders θα είναι πιστό στη σειρά – Νέες πληροφορίες

Το Peaky Blinders: The King's Ransom πρόκειται να κυκλοφορήσει μέσα στη χρονιά για τα VR headsets, στο οποίο θα δούμε έναν θανατηφόρο εγκληματία που ξεφεύγει από το εκτελεστικό απόσπασμα και βρίσκει συμμαχία με τον Tommy και τον Arthur Shelby. Με την 6η και τελευταία σεζόν της σειράς να κάνει πρεμιέρα σε λίγες ημέρες, το GameSpot μίλησε με τους developers στην Maze Theory για το εν λόγω παιχνίδι.

Αντί το παιχνίδι να ασχολείται με γεγονότα που συνέβησαν κατά τη διάρκεια μιας μόνο σεζόν, το Peaky Blinders: The King's Ransom θα λαμβάνει χώρα μεταξύ των σεζόν 4 και 5, το 1928 δηλαδή, λίγο πριν την άνοδο του Βρετανού φασίστα Oswald Mosley. Παρόλο που θα υπάρχει ένα κενό μεταξύ των σεζόν, η ιστορία θα στέκεται άνετα και μόνη της, παρόλο που θα βρίσκεται στο canon του Peaky Blinders.

Θέλαμε πολύ να φτιάξουμε μια ιστορία που θα είναι αληθινή, αυθεντική, αλλά και πρωτότυπη. Ένιωσα ότι υπήρχαν μερικές ενδιαφέρουσες περίοδοι μεταξύ της σειράς που θα μας επέτρεπαν να κάνουμε περισσότερη εξερεύνηση με τους παραγωγούς Caryn Mandabach και Steven Knight.

Το Peaky Blinders: The King’s Ransom αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2022.