Το Rainbow Six Siege θα αποκτήσει νέο χάρτη στην Ελλάδα!

Γνωρίστε τη νέα operator
21 Φεβρουαρίου 2022 16:27
Το Rainbow Six Siege θα αποκτήσει νέο χάρτη στην Ελλάδα!

Η Ubisoft μόλις αποκάλυψε τα πλάνα της για τον 7ο, ναι καλά διαβάσατε, τον έβδομο χρόνο νέου περιεχομένου για το Tom Clancy’s Rainbow Six Siege. Περνώντας σε λεπτομέρειες, οι επόμενοι δώδεκα μήνες για τον στρατηγικό multiplayer τίτλο θα φέρουν άλλες τέσσερεις σεζόν, με την κάθε μια να εμπλουτίζει το ρόστερ με έναν νέο operator.

Η αρχή θα γίνει με την Season 1: Demon Veil, η οποία θα προσθέσει στο παιχνίδι την Azami. Η εν λόγω ιαπωνικής καταγωγής operator έρχεται με ειδικά grenades, τα οποία μπορούν να δημιουργήσουν κάλυψη. Παράλληλα, η νέα αυτή σεζόν θα προσθέσει και το χαρακτηριστικό ‘Attacker Repick’ επιτρέποντας στους παίκτες να αλλάξουν τον χαρακτήρα τους κατά τη φάση της προετοιμασίας.

Επιπροσθέτως, με το Demon Veil season θα έρθει στο παιχνίδι και ένα μόνιμο Team Deathmatch mode, καθώς και το Match Replay για τις κονσόλες που ζητούσε εδώ και καιρό η κοινότητα. Το επίσημο CGI trailer της νέας σεζόν ακολουθεί παρακάτω.

Όσον αφορά τις υπόλοιπες σεζόν του 7ου έτους, μπορείτε να περιμένετε operators από τη Σιγκαπούρη, το Βέλγιο και τη Κολομβία, περισσότερα νέα χαρακτηριστικά, καθώς και νέους χάρτες, ένας εκ των οποίων θα μεταφέρει τη δράση στην Ελλάδα (ο team deathmatch χάρτης της δεύτερης σεζόν) σύμφωνα με τους developers της Ubisoft.

Παρακάτω θα βρείτε το αναλυτικό roadmap που έδωσε στη δημοσιότητα η γαλλική εταιρία, καθώς και ένα developer diary βίντεο για περισσότερες πληροφορίες.