Το Street Fighter 6 είναι γεγονός – Δείτε το πρώτο trailer

Αποκαλύφθηκε το νέο κεφάλαιο της θρυλικής fighting σειράς
21 Φεβρουαρίου 2022 09:08
Το Street Fighter 6 είναι γεγονός – Δείτε το πρώτο trailer

Έπειτα από την έντονη φημολογία των τελευταίων ημερών, η αντίστροφη μέτρηση της Capcom ολοκληρώθηκε πριν λίγα λεπτά, αποκαλύπτοντας το Street Fighter 6.

Ναι, η θρυλική fighting σειρά επιστρέφει, με το πρώτο της αριθμημένο κεφάλαιο από το 2016. Αναλυτικότερα, η ειδική σελίδα που είχε ετοιμάσει η ιαπωνική εταιρία πλέον παραπέμπει τους επισκέπτες στο streetfighter.com/6, το οποίο αποκαλύπτει το λογότυπο του παιχνιδιού και ένα πρώτο teaser trailer.

Το εν λόγω βίντεο είναι ένα σύντομο teaser, στο οποίο ο εμβληματικός Ryu είναι έτοιμος να παλέψει με τον Luke. Πρόκειται για τον τελευταίο χαρακτήρα που προστέθηκε στο Street Fighter V: Champion Edition και ο οποίος αναμένεται να παίξει σημαντικό ρόλο στην ιστορία του έκτου κεφαλαίου.

Το πρώτο trailer του  Street Fighter 6:

Για την ώρα δε γνωρίζουμε πολλές σημαντικές λεπτομέρειες, όπως την ημερομηνία ή τις πλατφόρμες κυκλοφορίας του παιχνιδιού. Θα είναι πάλι αποκλειστικότητα των PlayStation κονσολών; Θα κυκλοφορήσει εντός του 2022; Θα χρησιμοποιεί πάλι την Unreal Engine; Ποιο θα είναι το ροστερ των χαρακτήρων;

Απαντήσεις σε όλα ή τουλάχιστον σε κάποια απ’ αυτά τα ερωτήματα αναμένεται να λάβουμε σύντομα, αφού η Capcom υποσχέθηκε να μοιραστεί περισσότερα για το Street Fighter 6 μέσα στο καλοκαίρι.