ΦΗΜΗ: Η Nintendo έχει ήδη ετοιμάσει το επόμενο μεγάλο Fire Emblem

Εκτός από το Fire Emblem Warriors: Three Hopes
20 Φεβρουαρίου 2022 15:13
ΦΗΜΗ: Η Nintendo έχει ήδη ετοιμάσει το επόμενο μεγάλο Fire Emblem

Η insider της βιομηχανίας, Emily Rodgers, η οποία στο παρελθόν έχει πέσει μέσα σε πολλά leaks που αφορούν την Nintendo, αναφέρει πως ένα νέο Fire Emblem πρόκειται να έρθει σύντομα για το Nintendo Switch. Όπως λέει χαρακτηριστικά, όχι μόνο η Nintendo ετοιμάζει το νέο τίτλο του franchise, αλλά αναφέρει ότι το παιχνίδι είναι σχεδόν έτοιμο και πρόκειται να κυκλοφορήσει από τον Οκτώβριο του 2022 έως τις αρχές του 2023.

Ένα νέο Fire Emblem παιχνίδι θα κυκλοφορήσει ίσως τον Οκτώβριο του 2022 ή στα μέσα του Φεβρουαρίου-Μαρτίου του 2023. Έχω πει ξανά στο παρελθόν ότι η ομάδα ανάπτυξης έχει σχεδόν τελειώσει την ανάπτυξη του τίτλου, που μετράει σχεδόν τρία χρόνια και μάλιστα έλαβε και βοήθεια από ένα άλλο στούντιο.

Έτσι, η Rodgers αναφέρεται στο ήδη φορτωμένο πρόγραμμα της ιαπωνικής εταιρίας με την κυκλοφορία του Xenoblade Chronicles 3 και του Bayonetta 3, με αποτέλεσμα να μεταφέρει το νέο Fire Emblem για τις αρχές του 2023.

Η Nintendo ανακοίνωσε το Fire Emblem Warriors: Three Hopes πρόσφατα και όπως όλα δείχνουν η εταιρία δε θα μείνει μόνο σε αυτό. Τέλος, επειδή δεν έχει ανακοινωθεί κάτι επίσημα αυτή τη στιγμή, καλό θα ήταν να λάβετε τα παραπάνω με κάθε επιφύλαξη.