Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το Elden Ring (BINTEO)

Μετρήστε αντίστροφα για την κυκλοφορία του τίτλου
20 Φεβρουαρίου 2022 09:54
Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το Elden Ring (BINTEO)

Το Elden Ring είναι ένα action RPG που λαμβάνει χώρα σε ένα σκοτεινό κόσμο φαντασίας. Αυτό μας λέει το ολοκαίνουργιο εξάλεπτο “overview trailer” του παιχνιδιού. Μετράμε πλέον αντίστροφα από την κυκλοφορία του τίτλου της FromSoftware και στο νέο βίντεο θα μάθετε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε, προτού ξεκινήσετε το ταξίδι σας.

Το εν λόγω βίντεο ξεκινάει με το lore και μαθαίνουμε την ιστορία πίσω από τους Tarnished. Ο παίκτης σε αυτό το παιχνίδι παίρνει τον έλεγχο ενός απόγονου των Tarnished, ένα γκρουπ ηρώων που εξορίστηκε όταν το Elden Ring καταστράφηκε. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να οδηγούνται και πάλι στα χαμένα. Έτσι η περιπέτεια ξεκινάει και εσείς πρέπει να έρθετε αντιμέτωποι με τους “ήρωες” αυτού του κόσμου.

Εν συνεχεία, βλέπουμε και το μεγάλο ρόλο που παίζει ο χάρτης σε αυτό το παιχνίδι, αφού θα μπορείτε κάλλιστα να αφήνετε marks σε διάφορα σημεία που θέλετε να επισκεφθείτε αργότερα, παραδείγματος χάρη αν εντοπίσατε ένα dungeon που θέλετε να εξερευνήσετε. Φυσικά, για την εξερεύνησή σας θα έχετε και τη συντροφιά του αλόγου για να ταξιδεύετε πιο γρήγορα από το ένα σημείο στο άλλο.


Πατώντας εδώ, μπορείτε να δείτε τα PC specs του Elden Ring.


Να σας υπενθυμίσουμε πως πρόκειται για τη νέα επική περιπέτεια των δημιουργών των Dark Souls, Bloodborne και Sekiro. Συγκεκριμένα, ο αινιγματικός τίτλος της FromSoftware έρχεται με επικεφαλής τον ιδιοφυή Hidetaka Miyazaki, ο οποίος όμως έχει ενώσει τις δημιουργικές του δυνάμεις με τον συγγραφέα George R. R. Martin, γνωστό για τα βιβλία που βασίστηκε η σειρά Game of Thrones.

Το Elden Ring αναμένεται για τα PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S και PC στις 25 Φεβρουαρίου 2022. Δείτε το trailer με όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το παιχνίδι παρακάτω.