Ο θρυλικός σκηνοθέτης John Carpenter λατρεύει το Horizon Forbidden West (ΒΙΝΤΕΟ)

Και αυτά είναι τα πρώτα του σχόλια
19 Φεβρουαρίου 2022 11:12
Ο θρυλικός σκηνοθέτης John Carpenter λατρεύει το Horizon Forbidden West (ΒΙΝΤΕΟ)

Μαζί με τη gaming κοινότητα, για την κυκλοφορία του Horizon Forbidden West ανυπομονούσε και ο John Carpenter. Ναι, καλά διαβάσατε. Ο θρυλικός σκηνοθέτης horror ταινιών είναι ένας πραγματικά παθιασμένος gamer, σχολιάζοντας πολλές φορές τα παιχνίδια στα οποία αφιερώνει το χρόνο του, όπως έκανε πρόσφατα με τα διθυραμβικά του σχόλια για το Halo Infinite.

Τώρα ο Carpenter καταπιάστηκε με τη νέα αποκλειστικότητα του PlayStation οικοσυστήματος, για την οποία όπως δήλωσε σε μια βίντεο συνέντευξη πραγματικά ανυπομονούσε. Μάλιστα, ο σκηνοθέτης δε στάθηκε μόνο εκεί και μόλις ξεκίνησε το παιχνίδι σχολίασε την ερμηνεία της Ashly Burch ως Aloy ως θρίαμβο.

Φυσικά, το σχόλιό του δεν πέρασε απαρατήρητο, με την ηθοποιό να τον ευχαριστεί λίγο αργότερα.

Όλα τα σχετικά tweets ακολουθούν παρακάτω.

Δείτε την ανυπομονησία του John Carpenter πριν την κυκλοφορία του Horizon Forbidden West:

Το πρώτο σχόλιο του John Carpenter για το Horizon Forbidden West και η απάντηση από την ηθοποιό της Aloy:


Σε περίπτωση που δε γνωρίζετε, ο John Carpenter είναι Αμερικανός σκηνοθέτης, σεναριογράφος και παραγωγός που έχει εργαστεί σε αμέτρητες ταινίες. Βέβαια, μεταξύ αυτών, ξεχωρίζουν κυρίως οι ταινίες τρόμου και επιστημονικής φαντασίας στις οποίες εργάστηκε στις δεκαετίας του 1970 και του 1980, όπως είναι για παράδειγμα τα The Fog, Halloween, Escape from New York, They Live και φυσικά το The Thing.

Να σας υπενθυμίσουμε πως μπορείτε να βρείτε το review των Unboxholics για το Horizon Forbidden West, το οποίο επιμελήθηκε ο υπογράφων μαζί με τον Σάκη Κάρπα, πατώντας εδώ. Συγχρόνως, μπορείτε να παρακολουθήσετε τον Σάκη και τον Αλέκο να απολαμβάνουν τη νέα περιπέτεια της Aloy στη μέση ενός δάσους πατώντας εδώ.