ΦΗΜΗ: Αυτή είναι το χρονικό πλαίσιο κυκλοφορίας του Dragon Age 4;

Ενθαρρυντικά νέα για το παιχνίδι
18 Φεβρουαρίου 2022 20:39
ΦΗΜΗ: Αυτή είναι το χρονικό πλαίσιο κυκλοφορίας του Dragon Age 4;

Νέες πληροφορίες για το άκρως αναμενόμενο Dragon Age 4 κάνουν το γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες, επισημαίνοντας πως η κυκλοφορία του παιχνιδιού θα πραγματοποιηθεί μάλλον στα τέλη του 2023.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, ο έμπιστος δημοσιογράφος του Venturebeat, Jeff Grubb, κατάφερε να μάθει νεότερες πληροφορίες σχετικά με τα όσα συμβαίνουν πίσω από τα παρασκήνια στη BioWare. Έτσι, κατά τη διάρκεια του τελευταίου του podcast αποκάλυψε πως το Dragon Age 4 αναμένεται να κυκλοφορήσει το νωρίτερο κάποια στιγμή μέσα στους επόμενους 18 μήνες. Αυτό σημαίνει πως ενδέχεται να έχουμε το RPG στα χέρια μας μέχρι και τον Αύγουστο του 2023 ή πιθανώς σε κάποιον από τους τελευταίους μήνες του 2023.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Grubb δε στάθηκε μόνο στο χρονικό πλαίσιο κυκλοφορίας, αλλά συγχρόνως τόνισε πως το project είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Η ομάδα φαίνεται πως έχει βρει ρυθμό και προλαβαίνει τα ορόσημα που θέτει εσωτερικά. Αν πράγματι, λοιπόν, η ανάπτυξη συνεχίσει να κυλά εντός προγράμματος, πιθανότατα θα δούμε μέσα στο προαναφερθέν χρονικό πλαίσιο το παιχνίδι.

Βέβαια, δεκαοχτώ μήνες σίγουρα δεν είναι μικρό διάστημα για να περιμένει κάποιος, αλλά τουλάχιστον οι τελευταίες πληροφορίες για το παιχνίδι φαίνεται να είναι ενθαρρυντικές. Για την ιστορία, πέρυσι σας είχαμε ενημερώσει πως τα αρχικά σχέδια της EA ήθελαν το Dragon Age 4 να ακολουθεί δομή live-υπηρεσίας, αλλά η εταιρία επέτρεψε τελικά να γίνει single-player RPG. Περισσότερα σχετικά με αυτό μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ.