Το Skull and Bones θα εστιάζει στο multiplayer και θα έρθει μέχρι τον Μάρτιο του 2023

Νέες πληροφορίες για τον τίτλο της Ubisoft
18 Φεβρουαρίου 2022 15:50
Το Skull and Bones θα εστιάζει στο multiplayer και θα έρθει μέχρι τον Μάρτιο του 2023

Η Ubisoft μόλις έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας νέες πληροφορίες για το Skull and Bones παιχνίδι, μετά από αρκετό καιρό σιωπής. Πρόσφατα, μέσα από μία νέα είδηση σας ενημερώσαμε πως τα προβλήματα στην ανάπτυξη του παιχνιδιού συνεχίζονται, αλλά όπως όλα δείχνουν, η γαλλική εταιρία αλλάζει “πλώρη”.

Όπως ενημερώνει το VGC, ο CFO Frédérick Duguet κατά τη διάρκεια μιας κλήσης με επενδυτές για την ανάλυση των οικονομικών αποτελεσμάτων της Ubisoft, έδωσε μερικές ενδιαφέρουσες νέες πληροφορίες για το νέο IP της εταιρίας.

Το Skull and Bones είναι μια πολλά υποσχόμενη νέα IP που εστιάζει πρώτα στο multiplayer. Η στρατηγική μας είναι να φέρουμε τον ανταγωνισμό, καθώς και το co-op για πολλούς παίκτες σε έναν μεγάλο ανοιχτό κόσμο, με μία υπέροχη, ελκυστική φαντασία.

Γι’ αυτό φυσικά πήραμε τόσο μεγάλο χρόνο για να αναπτύξουμε το παιχνίδι, αλλά είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με την καλλιτεχνική κατεύθυνση και την πρόοδο που έχει ο τίτλος μέχρι στιγμής.

Κατά τη διάρκεια της κλήσης, η Ubisoft επιβεβαίωσε επίσης ότι αναμένει πως το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει κατά τη διάρκεια του επόμενου οικονομικού έτους, δηλαδή μεταξύ Απριλίου 2022 και Μαρτίου 2023.

Για την ιστορία, ο πειρατικός τίτλος αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά στην E3 2017, δηλαδή πριν από 5 χρόνια. Το αρχικό πλάνο ήταν να κυκλοφορήσει το 2018, κάτι που φυσικά δεν έγινε ποτέ πραγματικότητα. Από τότε το παιχνίδι έχει καθυστερήσει αμέτρητες φορές.

Για περισσότερα παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.