Το Metro Exodus τα έχει πάει εξαιρετικά σε πωλήσεις

Και μόλις έφτασε ένα νέο ορόσημο
17 Φεβρουαρίου 2022 16:12
Το Metro Exodus τα έχει πάει εξαιρετικά σε πωλήσεις

Η Embracer Group, μητρική εταιρίας της Koch Media, μόλις ανακοίνωσε τα οικονομικά της αποτελέσματα για το πιο πρόσφατο τρίμηνο, αποκαλύπτοντας πως το Metro Exodus έφτασε ένα νέο σημαντικό ορόσημο πωλήσεων.

Συγκεκριμένα, το τρίτο κεφάλαιο της shooter-survival σειράς της 4A Games, το οποίο έκανε τη μετάβαση σε μια πιο open world δομή, έχει πουλήσει μέχρι σήμερα πάνω από 6 εκατομμύρια αντίτυπα.

Αναλυτικότερα, η αναφορά της Embracer επισημαίνει πως η κύρια πηγή εσόδων για το τελευταίο της τρίμηνο ήταν τα παλιότερα παιχνίδια της, τα οποία ξεπέρασαν αρκετά τις προσδοκίες της διοίκησης. Ειδική αναφορά γίνεται στο Metro Exodus και στο Saints Row The Third: Remastered, το οποίο επίσης τα πήγε περίφημα. Φυσικά, τα ταμεία της Embracer γέμισε και το Hot Wheels Unleashed, το οποίο αποκαλύφθηκε πως έχει ξεπεράσει το ένα εκατομμύριο σε πωλήσεις από τον Σεπτέμβριο του περασμένου έτους μέχρι και σήμερα.

Για την ιστορία, το Metro Exodus έκανε το ντεμπούτο του τον Φεβρουάριο του 2019 για τα PS4, Xbox One και PC, προκαλώντας αρκετές αντιδράσεις από την κοινότητα αρχικά, αφού ήταν ένα από τα πρώτα αποκλειστικά παιχνίδια του Epic Games Store. Τελικά αυτό δε φαίνεται να επηρέασε ιδιαίτερα τις πωλήσεις του. Πλέον ο τίτλος είναι διαθέσιμος και στο Steam, ενώ πρόσφατα έλαβε και μια ριζική αναβάθμιση με ray-tracing για τις κονσόλες νέας γενιάς, PS5 και Xbox Series X|S.

aoVEL-tivMQ
Tags: