Ο Chihiro Fujioka θέλει να φτιάξει ένα νέο Super Mario RPG

Προτού ολοκληρώσει την καριέρα του
15 Φεβρουαρίου 2022 14:00
Ο Chihiro Fujioka θέλει να φτιάξει ένα νέο Super Mario RPG

Ο Chihiro Fujioka που ήταν ο director στο Super Mario RPG που κυκλοφόρησε στο SNES το 1996 , εκμυστηρεύτηκε μέσα από μία νέα συνέντευξή του πως θα ήθελε να φτιάξει έναν νέο Super Mario RPG τίτλο, ως το τελευταίο παιχνίδι της καριέρας του.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στο MinnMax για τη ζωή του και τα παιχνίδια που έχει δουλέψει, συμπεριλαμβανομένων των Final Fantasy Mystic Quest, Mario & Luigi και άλλα, αναφέρθηκε και στο θρυλικό Super Mario RPG. Έτσι, επιβεβαίωσε πως θα ήθελε πάρα πολύ να φτιάξει ακόμη ένα Super Mario RPG παιχνίδι, ως το τελευταίο παιχνίδι της καριέρας του.

Θα ήθελα πάρα πολύ να φτιάξω ένα νέο Super Mario RPG. Ασχολήθηκα με πολλά παιχνίδια στην καριέρα μου και θα ήθελα αυτό να είναι το τελευταίο μου. Πιστεύω πως και το Mario & Luigi είναι υπέροχο, αλλά θα επέστρεφα να δημιουργήσω ένα νέο Mario RPG στο οποίο ο παίκτης θα είχε τον έλεγχο μόνο του Mario.

Το Super Mario RPG που ήταν μια συνεργασία τότε με μεταξύ Nintendo και Square Enix, ήταν από τα πιο αγαπητά παιχνίδια του SNES. Έκτοτε η Square Enix ασχολήθηκε περισσότερο με τα Final Fantasy παιχνίδια, ενώ η Nintendo δημιούργησε το Paper Mario που είναι ουσιαστικά πνευματικός διάδοχος του Super Mario RPG.