Ο Snoop Dogg θα γίνει χαρακτήρας του Call of Duty Warzone;

Διέρρευσε η πρώτη εικόνα από το skin του
14 Φεβρουαρίου 2022 16:56
Ο Snoop Dogg θα γίνει χαρακτήρας του Call of Duty Warzone;

Όπως όλα δείχνουν, μετά το crossover του Call of Duty με το Attack on Titan, το οποίο σίγουρα δεν το είχαν προβλέψει πολλοί, η Activision έχει στα σκαριά μια ακόμη αναπάντεχη συνεργασία για τον battle royale τίτλο.

Ο λόγος γίνεται για τον Snoop Dogg. Ναι, καλά διαβάσατε. Ο πασίγνωστος ράπερ πιθανότατα θα προστεθεί σύντομα στο shooter, μέσα από ένα ειδικό Operator skin. Η πληροφορία προέρχεται από τον leaker ZestyCodLeaks, ο οποίος πρόσφατα αποκάλυψε τόσο το AoT crossover, όσο και την ημερομηνία κυκλοφορίας της δεύτερης σεζόν του Vanguard.

Το αξιοσημείωτο είναι πως ο leaker έφερε στη δημοσιότητα και μια φωτογραφία του skin, την οποία μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Για την ιστορία, ο Snoop Dogg πέρα από καλλιτέχνης είναι και παθιασμένος gamer, ειδικά με το αγαπημένο του Madden, ενώ στο παρελθόν τον έχουμε δει να συνεργάζεται και με το Xbox για την προώθηση του Series X. Μάλιστα, δεν είναι η πρώτη φορά που εμφανίζεται στο Call of Duty, αφού είχε ηχογραφήσει ένα voice pack για το Call Of Duty Ghosts του 2013.

Να σημειωθεί πως ο ράπερ συμμετείχε πρόσφατα σε ένα υπερθέαμα για χάρη του NFL, μαζί με τον Dr. Dre, τον Eminem και άλλους γνωστούς hip-hop καλλιτέχνες, το οποίο έγινε αμέσως viral στο διαδίκτυο. Μπορείτε να το δείτε πατώντας εδώ.