Lost Ark: Νέο ασύλληπτο ρεκόρ παικτών – Δεύτερο όλων των εποχών στο Steam

Τα φρένα έχουν σπάσει για το MMO
14 Φεβρουαρίου 2022 15:50
Lost Ark: Νέο ασύλληπτο ρεκόρ παικτών – Δεύτερο όλων των εποχών στο Steam

Πριν από μερικές ημέρες σας ενημερώσαμε πως το Lost Ark κατάφερε να σπάσει ρεκόρ και να μπει στην πρώτη δεκάδα των πιο επιτυχημένων παιχνιδιών όλων των εποχών στο Steam, πριν καλά-καλά κυκλοφορήσει.

Τώρα, το free-to-play MMO είναι διαθέσιμο για όλους και τα φρένα κυριολεκτικά έσπασαν. Συγκεκριμένα, το παιχνίδι της Smilegate κατεδάφισε το ρεκόρ του New World MMO, το ρεκόρ του Cyberpunk, ενώ ξεπέρασε και τα DOTA 2 και Counter-Strike: Global Offensive της ίδιας της Valve. Και επίσημα, λοιπόν, το Lost Ark είναι το δεύτερο πιο επιτυχημένο παιχνίδι όλων των εποχών στο Steam όσον αφορά τον μέγιστο αριθμό ταυτόχρονα συνδεδεμένων παικτών που έχει καταγραφεί.

Περνώντας στα νούμερα αυτά καθ' αυτά, το Lost Ark κατάφερε να συγκεντρώσει στις 12 Φεβρουαρίου 1,325,305 παίκτες, προσπερνώντας το ορόσημο των 1,308,963 παικτών που είχε θέσει πριν μήνες το CS: GO. Πλέον υπάρχει ένα μοναδικό ρεκόρ για να σπάσει, αυτό του PUBG. Βέβαια, αυτό δε θα είναι και τόσο εύκολη υπόθεση, αφού στη χρυσή του εποχή πριν τέσσερα χρόνια, ο battle royale τίτλος είχε καταγράψει να μαζέψει 3,257,248 ταυτόχρονους παίκτες.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο συνολικός αριθμός παικτών του Lost Ark στο Steam είναι σίγουρα πολύ μεγαλύτερος. Μάλιστα, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της υπηρεσίας SteamSpy, αυτός κυμαίνεται κάπου μεταξύ 10 και 20 εκατομμυρίων.

Παρακάτω θα βρείτε αναλυτικά τη λίστα με τους δέκα τίτλους που έχουν τα μεγαλύτερα ρεκόρ ταυτόχρονων παικτών όλων των εποχών στο Steam: