Διέρρευσαν οι minimum απαιτήσεις συστήματος του Elden Ring

Οι απαιτήσεις συστήματος εμφανίστηκαν στο Steam
12 Φεβρουαρίου 2022 15:58
Διέρρευσαν οι minimum απαιτήσεις συστήματος του Elden Ring

Το Elden Ring αναμένεται να κυκλοφορήσει σε λιγότερο από δύο εβδομάδες από την FromSoftware για τις κονσόλες και το PC μέσω Steam. Εχθές το βράδυ, για ένα πολύ μικρό χρονικό διάστημα, η σελίδα του παιχνιδιού στο Steam ανανεώθηκε και αποκάλυπτε τις απαιτήσεις συστήματος, αλλά λίγη ώρα μετά «εξαφανίστηκαν δια μαγείας».

Ωστόσο, κάποιοι χρήστες πρόλαβαν και έβγαλαν φωτογραφία τις απαιτήσεις συστήματος που χρειάζονται για να παίξετε το παιχνίδι στο PC και όπως θα δείτε και εσείς, το παιχνίδι μάλλον θα χρειάζεται καλά συστήματα για να τρέξει. Αξίζει να σημειωθεί, πως δε γνωρίζουμε τα “recommended specs”, καθώς δεν αποκαλύφθηκαν. Έτσι, θα μπορείτε να δείτε μόνο τις minimum απαιτήσεις.

Το παιχνίδι για να τρέξει ζητάει να έχετε εγκατεστημένα τα Windows 10 ή Windows 11, 12GB RAM, Nvidia GeForce GTX 1060 3GB ή AMD Radeon RX 580 4GB. Συνεχίζοντας, θα χρειαστεί να έχετε Intel Core i5 – 8400 ή AMD Ryzer 3, καθώς και 60GB ελεύτερο αποθηκευτικό χώρο.

Παρακαλούμε να λάβετε όλα τα παραπάνω με κάθε επιφύλαξη καθώς ενδέχεται να αλλάξουν λίγο πριν την κυκλοφορία του παιχνιδιού. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.