ΕΠΙΣΗΜΟ: Εντός 2022 τα Call of Duty Warzone 2 και Modern Warfare 2!

Πρώτες πληροφορίες
11 Φεβρουαρίου 2022 22:00
ΕΠΙΣΗΜΟ: Εντός 2022 τα Call of Duty Warzone 2 και Modern Warfare 2!

Έπειτα από τις έντονες φήμες και τις διαρροές της τελευταίας περιόδου, η Activision αποκάλυψε και επίσημα πως το φετινό Call of Duty θα είναι sequel του τρομερά πετυχημένου Moder Warfare από το 2019. Συγκεκριμένα, η Infinity Ward βρίσκεται στο τιμόνι της ανάπτυξης και αργότερα μέσα στο έτος θα κυκλοφορήσει το Call of Duty: Modern Warfare 2.

Παράλληλα με αυτό, θα κυκλοφορήσει και το Call of Duty Warzone 2. Ναι, καλά διαβάσατε, το πασίγνωστο free to play battle royale παιχνίδι γίνεται πλέον σειρά, αποκτώντας ένα δεύτερο ριζικά ανανεωμένο κεφάλαιο.

Οι πληροφορίες αυτές αποκαλύφθηκαν από τον co-studio head της Infinity Ward, Pat Kelly, o οποίος τόνισε πως ήταν προφανές ότι η ομάδα δουλεύει στη συνέχεια, μετά το άκρως επιτυχημένο παιχνίδι του 2019, το οποίο πούλησε πάνω από 30 εκατομμύρια αντίτυπα. Μάλιστα, έγινε γνωστό πως το Modern Warfare 2 και το Warzone 2 φτιάχνονται από την αρχή σε μια νέα μηχανή γραφικών, στην οποία το στούντιο δουλεύει χρόνια. Στόχος είναι η βελτίωση της εμπειρίας των παικτών σε όλες τις πλατφόρμες.

Όσον αφορά το Warzone, αξίζει να σημειωθεί πως πρόκειται για μια ολική ανανέωση, αφού το battle royale φτιάχνεται από το μηδέν στη νέα μηχανή γραφικών και θα μπορεί να λειτουργεί ανεξάρτητα. Η Infinity Ward υπόσχεται μια τεράστια εξέλιξη για το genre, με ένα τρομερά φιλόδοξο sandbox mode.

Πέρα από την επίσημη επιβεβαίωση και τις λιγοστές αυτές κυκλοφορίες, για την ώρα δε γνωρίζουμε περισσότερα. Αυτό, ωστόσο, αναμένεται να αλλάξει μέσα στους επόμενους μήνες, καθώς πλησιάζουμε την κυκλοφορία των δύο νέων παιχνιδιών.