Το survival παιχνίδι Grounded έφτασε ένα τεράστιο ορόσημο παικτών

Επόμενο βήμα η 1.0 έκδοση
11 Φεβρουαρίου 2022 20:23
Το survival παιχνίδι Grounded έφτασε ένα τεράστιο ορόσημο παικτών

Όπως ανακοίνωσε η Obsidian Entertainment, το survival παιχνίδι της Grounded, στο οποίο οι παίκτες αναλαμβάνουν τους ρόλους μια παρέας συρρικνωμένων παιδιών που προσπαθούν να επιβιώσουν στην πίσω αυλή του σπιτιού τους, ξεπέρασε ένα τεράστιο ορόσημο. Συγκεκριμένα, πάνω από 10 εκατομμύρια παίκτες στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και στις Xbox κονσόλες έχουν ριχτεί στον αγώνα της επιβίωσης.

Η μικρή υποομάδα της Obsidian που καταπιάνεται με την ανάπτυξη του τίτλου ευχαρίστησε την κοινότητα μέσα από ένα ειδικό βίντεο, με τον director του να επισημαίνει:

Η ομάδα μας είναι συγκλονισμένη με την υποστήριξη και το πόσο έχει μεγαλώσει η κοινότητα τον τελευταίο ενάμιση χρόνο! Σημαίνει τα πάντα για μας!

Το εν λόγω βίντεο ακολουθεί παρακάτω:

Αξίζει να σημειωθεί πως το στούντιο αναπτύσσει πλέον την τελική 1.0 έκδοση του Grounded, η οποία είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει εντός του έτους.

Μέχρι τότε οι παίκτες έχουν αρκετό νέο περιεχόμενο να εξερευνήσουν, αφού το νέο update 0.12 έφερε στο παιχνίδι μια νέα περιοχή, στην οποία έχει πέσει μια BBQ ψησταριά, αλλάζοντας σημαντικά την αυλή.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ανακοίνωση του Xbox πατώντας εδώ.