Έρχεται νέο Harry Potter παιχνίδι και λαμβάνει χώρα μετά τη μάχη του Voldemort! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα παιχνίδι καρτών για τις mobile συσκευές
10 Φεβρουαρίου 2022 18:23
Έρχεται νέο Harry Potter παιχνίδι και λαμβάνει χώρα μετά τη μάχη του Voldemort! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μπορεί να περιμένουμε ακόμη το Hogwarts Legacy, αλλά μόλις η Warner Bros. Games ανακοίνωσε ακόμη ένα παιχνίδι βασισμένο στο σύμπαν του Harry Potter, που θα έρθει στην Ευρώπη. Συγκεκριμένα, μόλις αποκαλύφθηκε πως το Harry Potter: Magic Awakened, ένα ολοκαίνουργιο παιχνίδι καρτών που έχει πολλά RPG και MMO στοιχεία, θα έρθει στα μέρη μας.

Ο τίτλος φτιάχτηκε από την Netease και θα γίνει publish σε συνεργασία με την Portkey Games. Σε αυτό το παιχνίδι θα έχετε τη δυνατότητα να αποκτήσετε, περισσότερες από 70 κάρτες και να συμμετάσχετε σε PVP αγώνες, καθώς και PVE challenges. Ο τίτλος λαμβάνει χώρα δέκα χρόνια μετά τη μάχη του Voldemort που έλαβε χώρα στο Hogwarts και θα δείτε ένα σωρό από νέους μάγους.

Μάλιστα, θα υπάρχει η δυνατότητα να εξερευνήσετε το εμβληματικό μαγικό σχολείο ή ακόμα και να πετάξετε με τις σκούπες που είχαμε δει στις ταινίες. Φυσικά με αυτές θα μπορείτε να παίξετε και το θρυλικό Quidditch.

Αν είστε Android χρήστες μπορείτε να κάνετε pre-register το παιχνίδι πατώντας εδώ, ενώ για iPhone και iPad θα πρέπει να κάνετε λιγάκι υπομονή.

Αξίζει να αναφερθεί πως το Harry Potter: Magic Awakened βρίσκεται διαθέσιμο στην Ιαπωνία από τον Σεπτέμβριο, αλλά τώρα ήρθε η επίσημη ανακοίνωση για την Ευρώπη και την Αμερική.

Ο τίτλος μέχρι στιγμής έχει ανακοινωθεί μόνο για τις mobile συσκευές.