Το σοβιετικό Atomic Heart έχει ένα νέο «άρρωστο» trailer που δεν πρέπει να χάσετε!

Ενώ απέκτησε πλέον και παράθυρο κυκλοφορίας
10 Φεβρουαρίου 2022 16:23
Το σοβιετικό Atomic Heart έχει ένα νέο «άρρωστο» trailer που δεν πρέπει να χάσετε!

Πιστή στην υπόσχεσή της, η ρωσική ομάδα ανάπτυξης Mundfish έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας ένα νέο εντυπωσιακό trailer από το άκρως αναμενόμενο Atomic Heart.

Το εν λόγω βίντεο αποκαλύπτει το παράθυρο κυκλοφορία του τίτλου, το οποίο είναι “#######ber 2022”, πράγμα που σημαίνει Σεπτέμβριος, Οκτώβριος, Νοέμβριος ή Δεκέμβριος. Ωστόσο, πριν παρουσιάσει με αγωνιώδη τρόπο την ημερομηνία, το βίντεο είχε άφθονα πλάνα που δείχνουν τις εντυπωσιακές δυνάμεις που θα μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε στο έντονο gameplay, τους θεότρελους χαρακτήρες που θα συναντήσουμε και τις αρρωστημένες retroφουτουριστικές τοποθεσίες που θα επισκεφτούμε στην ενναλακτική Σοβιετική Ένωση του παιχνιδιού.

Το κερασάκι στην τούρτα είναι πως τη δράση ντύνουν τέλεια και με πολύ χαρακτηριστικό τρόπο οι νότες του Mick Gordon. Χωρις περεταίρω καθυστέρηση, λοιπόν, μπορείτε να παρακολουθήσετε το νέο trailer που δόθηκε στη δημοσιότητα μέσα από τον player που ακολουθεί.

Το Atomic Heart θα κυκλοφορήσει για PS5, PS4, Xbox One, Xbox Series X|S και PC μέσω Steam. Αξίζει να σημειωθεί πως ο τίτλος θα είναι διαθέσιμος από την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας του και στη συνδρομητική υπηρεσία Xbox Game Pass.