Σαρωτικό ντεμπούτο για το MMO Lost Ark με εξαιρετικά νούμερα

Τόσο σε Steam όσο και σε Twitch
10 Φεβρουαρίου 2022 11:54
Σαρωτικό ντεμπούτο για το MMO Lost Ark με εξαιρετικά νούμερα

Τα ρεκόρ στην gaming βιομηχανία συνεχίζουν να πέφτουν βροχή, με το Lost Ark να έχει αυτή τη φορά την τιμητική του.

Ο λόγος γίνεται για το κορεάτικό MMO που έκανε για πρώτη φορά το ντεμπούτο του το 2018 και αναμένεται να κυκλοφορήσει αύριο, 11 Φεβρουαρίου στην Ευρώπη και την Αμερική. Ναι, καλά διαβάσατε, το παιχνίδι δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη επίσημα και ήδη έσπασε ρεκόρ στο Steam, αφού έφτασε τον γιγαντιαίο αριθμό των 532,476 ταυτόχρονων παικτών.

Αυτό σημαίνει πως το ΜΜΟ της Amazon και της Smilegate έχει μπει πλέον στο «Πάνθεον του Steam», αφού κατέγραψε τον 6ο μεγαλύτερο αριθμό ταυτόχρονων παικτών στην ιστορία της πλατφόρμας. Μάλιστα, ακριβώς πάνω του στην πέμπτη θέση βρίσκεται το New World, ένα ακόμη MMO της Amazon, το οποίο είχε καταφέρει να φτάσει τους 913 χιλιάδες ταυτόχρονους παίκτες πριν μερικούς μήνες.

Ακολουθούν αναλυτικά τα στατιστικά της πρώτης δεκάδας:

Πέρα από το Steam, ο τίτλος τα πήγε περίφημα και στο Twitch. Αναλυτικότερα, το παιχνίδι φαίνεται πως κίνησε το ενδιαφέρον των χρηστών της πλατφόρμας, αφού κατάφερε να ξεπεράσει τους 1.2 εκατομμύρια ταυτόχρονους θεατές.

Αξίζει να σημειωθεί πως το Lost Ark θα είναι free to play κυκλοφορία και αλλά τα παραπάνω ρεκόρ επιτεύχθηκαν χάρη στο επι πληρωμή Founder's Pack πακέτο, το οποίο επέτρεπε πρόωρη πρόσβαση πριν την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας.

Το που θα φτάσουν τα στατιστικά για το παιχνίδι μένει να το δούμε σε μερικές ώρες, όταν και θα γίνει ευρέως διαθέσιμο για όλους.