Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη 2η σεζόν του Call of Duty: Warzone Pacific (ΒΙΝΤΕΟ)

Προ των πυλών το νέο περιεχόμενο
09 Φεβρουαρίου 2022 20:02
Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη 2η σεζόν του Call of Duty: Warzone Pacific (ΒΙΝΤΕΟ)

Έπειτα από μια μικρή αναβολή, οι ομάδες της Activision δηλώνουν πλέον έτοιμες για τη δεύτερη σεζόν των Call of Duty: Vanguard και Call of Duty: Warzone Pacific, η οποία έρχεται με τίτλο Armored War Machines.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, η κυκλοφορία της είναι προγραμματισμένη για τις 14 Φεβρουαρίου, σε όλες τις πλατφόρμες που είναι διαθέσιμα τα δύο παιχνίδια. Όσον αφορά το νέο περιεχόμενο που μπορούν να περιμένουν οι παίκτες, το οπλοστάσιο του Warzone θα εμπλουτιστεί με τα νέα Nebula V πυρομαχικά και τις αντίστοιχες βόμβες, τα οποία απελευθερώνουν poison. Παράλληλα, στο παιχνίδι θα προστεθούν και φορητοί σταθμοί decontamination, ως άμυνα έναντι αυτών των νέων όπλων.

Παράλληλα, ο χάρτης θα εμπλουτιστεί με νέα σημεία ενδιαφέροντος, όπως ένα εργοστάσιο χημικών και μια σειρά από υπόγεια εργαστήρια. Συγχρόνως, οι παίκτες θα μπορούν να ταξιδέψουν και με δύο νέους τρόπους, μέσα από τα Bomber Planes και τα Redeploy Balloons.

Ακολουθεί ένα infographic που παρουσιάζει όλο το νέο περιεχόμενο, καθώς και τα δύο trailers που δόθηκαν στη δημοσιότητα για να συνοδεύσουν την ανακοίνωση.

Αξίζει να σημειωθεί πως μπορείτε να διαβάσετε την κάθε λεπτομέρεια για τα νέα χαρακτηριστικά και τις αλλαγές που θα φέρει η δεύτερη σεζόν στα Call of Duty: Vanguard και Call of Duty: Warzone Pacific μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της σειράς, πατώντας εδώ.