Περίπου τρείς μήνες μετά η Bandai Namco αλλάζει ξανά το λογότυπό της (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Αναποφάσιστη η Ιαπωνική εταιρία
08 Φεβρουαρίου 2022 18:33
Περίπου τρείς μήνες μετά η Bandai Namco αλλάζει ξανά το λογότυπό της (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Στις αρχές του Οκτωβρίου σας είχαμε ενημερώσει πως η Bandai Namco σκοπεύει να αλλάξει το λογότυπό της, περίπου δεκαπέντε χρόνια μετά τη συγχώνευση των Namco και Bandai το 2006.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, το νέο της logo θα αρχίσει να χρησιμοποιείται από τον Απρίλιο, όπως επιβεβαίωσε ξανά η εταιρία. Αυτό υιοθετεί ένα πιο μινιμαλιστικό σχέδιο, το οποίο μοιάζει με συννεφάκι διαλόγου. Με τον τρόπο αυτό η Bandai Namco θέλει να τιμήσει τα ιαπωνικά manga, στα οποία βασίζονται πολλά από τα παιχνίδια της.

Ωστόσο, τώρα έγινε γνωστό πως δε θα χρησιμοποιηθεί τελικά το ματζέντα χρώμα, όπως είχε γνωστοποιηθεί αρχικά. Αντιθέτως, η Bandai αποφάσισε το νέο της λογότυπο να έχει κόκκινο χρώμα και εξήγησε την αλλαγή τονίζοντας στους επενδυτές της:

Για το χρώμα του μοτίβου, στείλαμε ερωτηματολόγια σε υπαλλήλους μας σε όλο τον κόσμο, για να συγκεντρώσουμε τις σκέψεις τους σχετικά με λέξεις που εκφράζουν τους στόχους του Ομίλου.

Από αυτές που ανέφεραν οι περισσότεροι, επιλέξαμε υποψήφια χρώματα μέσω επιστημονικών μεθόδων που συνδέουν λέξεις με χρώματα. Απ’ αυτά τα υποψήφια χρώματα, επιλέξαμε ένα έντονο κόκκινο που δημιουργεί μια εντύπωση για κάτι ενθουσιώδης, διασκεδαστικό, δραστήριο και τολμηρό.

Παρακάτω, λοιπόν, μπορείτε να δείτε την τελική εκδοχή του νέου logo της Bandai Namco, καθώς και μερικές συγκριτικές εικόνες.

Το τωρινό λογότυπο της Bandai Namco:

Το νέο λογότυπο της Bandai Namco σύμφωνα με την αρχική ανακοίνωση:

Το νέο λογότυπο της Bandai Namco έπειτα από τη διόρθωση:

Tags: