GTA V: Αστρονομικές οι πωλήσεις καθώς ξεπερνά τα 160 εκατ. αντίτυπα (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Αποκαλύφθηκαν τα νούμερα του RDR 2 αλλά και πως ήταν μια "εξαιρετική χρονιά" για το GTA Online
08 Φεβρουαρίου 2022 00:04
GTA V: Αστρονομικές οι πωλήσεις καθώς ξεπερνά τα 160 εκατ. αντίτυπα (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Εκπληκτικά για ένα ακόμα τρίμηνο τα νούμερα του Grand Theft Auto V, όπως ανακοινώθηκε στην επίσημη έκθεση της Take-Two Interactive για το Q3 του 2022.

Η πέρα για πέρα σαρωτική πορεία του GTA V αντικατοπτρίζεται για ακόμη μια φορά από τις αστρονομικές πωλήσεις του, οι οποίες ξεπέρασαν πλέον τα 160 εκατ. αντίτυπα παγκοσμίως, ενώ οι συνολικές πωλήσεις όλων των τίτλων του GTA franchise ξεπέρασαν και αυτές τα 370 εκατ. αντίτυπα

Η Take-Two διά στόματος του CEO, Strauss Zelnick, διαμηνύει πως το 2021 ήταν "μια εξαιρετική χρονιά και για το GTA Online", το οποίο σε αριθμό παικτών ισοφάρισε τα νούμερα-ρεκόρ του 2020. 

Επίσης η remastered τριλογία του GTA, ονόματι "GTA: The Trilogy – Definitive Edition" ξεπέρασε τις προσδοκίες της Take-Two με πάνω από 10 εκατ. πωλήσεις από τον Νοέμβριο. Και όλα αυτά μετά από ένα εξαιρετικά προβληματικό λανσάρισμα με δεκάδες bugs και τραγικές τεχνικές αστοχίες. 

Το άλλο μεγάλο παιχνίδι της Rockstar Games, το Red Dead Redemption 2 μάθαμε πως έφτασε "σχεδόν" τα 43 εκατ. πωλήσεις, με τις συνολικές πωλήσεις τίτλων του franchise να ξεπερνούν τα 65 εκατ. αντίτυπα. 

Ιδιαίτερη μνεία έκανε και στο franchise του NBA 2K, το οποίο τα τελευταία χρόνια παίζει στα ψηφιακά παρκέ χωρίς κανέναν ανταγωνισμό όσον αφορά τους μπασκετικούς αθλητικούς τίτλους. Σύμφωνα με τα νεότερα επίσημα στοιχεία της Take-Two το NBA 2K μετράει συνολικά πάνω από 121 εκατ. αντίτυπα σε πωλήσεις μέχρι τον περασμένο Δεκέμβριο.