Η Ubisoft χαρίζει NFT καπέλα στους υπαλλήλους της

Συνεχίζει τις προσπάθειες η εταιρία
07 Φεβρουαρίου 2022 18:54
Η Ubisoft χαρίζει NFT καπέλα στους υπαλλήλους της

Όπως έγινε γνωστό, συνεχίζοντας τις προσπάθειές της να εδραιώσει τα NFTs στο gaming, η Ubisoft έκανε δώρο στους developers του Ghost Recon Breakpoint ένα ψηφιακό επετειακό καπέλο.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, η γαλλική εταιρία διοργάνωσε μια συνάντηση για να κατευνάσει τις ανησυχίες σχετικά με την στροφή της στα NFTs. Στο πλαίσιο αυτής, αποκάλυψε πως όλα τα μέλη της ομάδας ανάπτυξης του Breakpoint μπορούν να αποκτήσουν ένα συλλεκτικό ψηφιακό NFT καπέλο, ως ευχαριστώ για τις συνεχιζόμενες συνεισφορές τους στο ταλαιπωρημένο project.

Όπως μεταφέρει το Kotaku , η Ubisoft ανακοίνωσε την κίνησή της με την εξής δήλωση:

Με το άνοιγμα της Ubisoft Quartz πλατφόρμας τον Δεκέμβριο, σκεφτήκαμε να δημιουργήσουμε ένα αποκλειστικό Digit για εσάς, το “Ghost Recon 20th-anniversary cap”. Αν θέλετε να αποκτήσετε αυτό το αποκλειστικό Digit θα το εισάγουμε στο crypto-πορτοφόλι σας στις 9 Μαρτίου.

Για την ιστορία, τον Δεκέμβριο του 2021 η Ubisoft έγινε η πρώτη μεγάλη εταιρία της gaming βιομηχανίας που ξεκίνησε να υιοθετεί τα NFTs στα παιχνίδια της, μέσα από το Breakpoint. Βέβαια, αυτό είχε ως αποτέλεσμα τρομερά αρνητικές αντιδράσεις, αφού αμέσως οι παίκτες βομβάρδισαν με dislikes το βίντεο της ανακοίνωσης και εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους μέσω των social media.

Παρά τις αρνητικές τοποθετήσεις των gamers όμως, η γαλλική εταιρία φαίνεται πως επιμένει, αφού πέρα από το δώρο στους developers της, πρόσφατα δήλωσε πως τα «NFTs είναι για το καλό των gamers». Μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά αυτές τις δηλώσεις πατώντας εδώ.

Tags: