Εξαγριωμένη η Battlefield 2042 κοινότητα – Μαζεύει υπογραφές για επιστροφές χρημάτων

Παίρνει διαστάσεις το petition
07 Φεβρουαρίου 2022 17:32
Εξαγριωμένη η Battlefield 2042 κοινότητα – Μαζεύει υπογραφές για επιστροφές χρημάτων

Πριν από μερικές ημέρες σας ενημερώσαμε πως η πρώτη σεζόν του Battlefield 2042 θα καθυστερήσει, καθώς η DICE θέλει να εστιάσει στα βασικά.

Συγκεκριμένα, το στούντιο αποκάλυψε πως καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να φέρει όσο το δυνατόν γρηγορότερα το Scoreboard που ακόμη απουσιάζει, Voice Chat για όλες τις πλατφόρμες και προφίλ για τους παίκτες. Τελικά, λίγες ημέρες μετά η ομάδα καθυστέρησε και αυτή την ενημέρωση, η οποία πλέον αναμένεται τον Μάρτιο.

Η καθυστέρηση του patch των βασικών λειτουργιών φαίνεται πως ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για την κοινότητα, η οποία πιο εξαγριωμένη από ποτέ ξεκίνησε να μαζεύει υπογραφές. Περνώντας σε λεπτομέρειες ένα νέο petition στο change.org έχει πλέον σχεδόν 5.000 υποστηρικτές, οι οποίοι ζητούν το PlayStation, το Xbox και το Steam να επιτρέψουν τις επιστροφές χρημάτων για όλους τους παίκτες του Battlefield 2042.

Η κοινότητα είναι τόσο απογοητευμένη με τα τεχνικά προβλήματα του παιχνιδιού και τα χαρακτηριστικά που λείπουν, που πλέον ζητά να συμβεί ότι έγινε και το Δεκέμβριο του 2020, όταν όλες οι πλατφόρμες επέτρεψαν τα refunds για το Cyberpunk 2077, χωρίς κανέναν περιορισμό.

Για την ώρα τόσο η DICE όσο και η EA δεν έχουν προβεί σε κάποια ανακοίνωση σχετικά με το petition, αλλά σίγουρα η πίεση από την κοινότητα αρχίζει να εντείνεται σημαντικά.

Το τι επιφυλάσσει το μέλλον του Battlefield 2042 είναι αβέβαιο, με την EA μάλιστα να αποκαλύπτει πρόσφατα πως ο τίτλος δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στις προσδοκίες της. Περισσότερα σχετικά με αυτό μπορείτε να μάθετε πατώντας εδώ.