Shinji Mikami: Όποιος κάνει το Resident Evil 4 Remake θα πρέπει να φτιάξει το σενάριο

Όπως λέει εκείνος την έγραψε με μόλις τρεις εβδομάδες
05 Φεβρουαρίου 2022 15:20
Shinji Mikami: Όποιος κάνει το Resident Evil 4 Remake θα πρέπει να φτιάξει το σενάριο

Τα τελευταία χρόνια υπάρχουν διάφορες φήμες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, που αναφέρουν πως η Capcom έχει δώσει το πράσινο φως για το remake του Resident Evil 4. Μέχρι τώρα, η ιαπωνική εταιρία δεν έχει επιβεβαιώσει, αλλά ούτε έχει διαψεύσει τίποτα. Αν θα έρθει θα το μάθουμε σίγουρα φέτος, μιας και τα τελευταία χρόνια η Capcom μάς έχει συνηθίσει σε ετήσιες κυκλοφορίες (Resident Evil 2 Remake, Resident Evil 3 Remake, Resident Evil Village).

Πάντως αν έρθει, θα πρέπει η ιστορία του να αλλάξει λίγο. Αυτό λέει τουλάχιστον ο δημιουργός του αρχικού παιχνιδιού, Shinji Mikami. Συγκεκριμένα, μιλώντας στο VG24/7, ο διάσημος δημιουργός μίλησε μεταξύ άλλων και για το φημολογούμενο Resident Evil 4 Remake. Όπως μεταφέρει, αναγνωρίζει ότι πολλοί fans θέλουν ένα Remake και αυτό είναι καλό.

Ο director του τίτλου επισημαίνει πως αν κυκλοφορήσει τελικά, θέλει η ομάδα που θα το αναλάβει να κάνει καλύτερη δουλειά στο σενάριο, το οποίο όπως ισχυρίζεται, το έγραψε μέσα σε μόλις τρεις εβδομάδες. Ναι, καλά διαβάσατε. Έπρεπε μέσα σε τρεις εβδομάδες να γράψει το σενάριο.

Για την ιστορία, το Resident Evil 4 είναι το πιο επιτυχημένο παιχνίδι της Capcom όσον αφορά την αποδοχή από τους κριτικούς, με μέσο όρο 96/100. Από μια αξιοσημείωτη μερίδα παικτών θεωρείται ένα από τα καλύτερα παιχνίδια όλων των εποχών. Ο τίτλος κυκλοφόρησε αρχικά για το GameCube και έφτασε λίγο αργότερα και στο PS2, καθώς και στο Wii το 2007. Το 2011 είδαμε ένα HD remaster για τα PS3, Xbox 360 και PC, ενώ ο τίτλος έφτασε και στο Xbox One και το PS4 το 2016. Το 2019 ήρθε και στο Nintendo Switch. Η Capcom έχει κάνει τόσα ports που έχει φέρει το παιχνίδι μέχρι και στα iOS και Android.

Για περισσότερα παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.