Το It Takes Two έχει σαρώσει και έφτασε νέο τεράστιο ορόσημο πωλήσεων

Την ώρα που το Hollywood παλεύει για τα δικαιώματα
05 Φεβρουαρίου 2022 11:26
Το It Takes Two έχει σαρώσει και έφτασε νέο τεράστιο ορόσημο πωλήσεων

Το It Takes Two, το πιο πρόσφατο συνεργατικό παιχνίδι του Josef Fares, έκανε το ντεμπούτο του τον Μάρτιο του περασμένου έτους και από τότε έχει γνωρίσει τρομερή υποδοχή από gamers και κριτικούς. Μάλιστα, το πόνημα της Hazelight Studios βραβεύτηκε και ως το παιχνίδι της χρονιάς στα περσινά The Game Awards.

Συνεχίζοντας, λοιπόν, την εκπληκτική του πορεία, τώρα ο τίτλος έφτασε ένα νέο γιγαντιαίο ορόσημο πωλήσεων. Συγκεκριμένα, μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter, το στούντιο αποκάλυψε πως το It Takes Two έχει πουλήσει πλέον περισσότερα από πέντε εκατομμύρια αντίτυπα.

Η τελευταία φορά που είχαμε ενημερωθεί για την πορεία του στην αγορά ήταν τον Οκτώβριο του 2021, όταν ο τίτλος είχε φτάσει τις 3 εκατομμύρια πωλήσεις. Αυτό σημαίνει πως μέσα στο τελευταίο περίπου τετράμηνο, άλλοι 2 εκατομμύρια παίκτες αποφάσισαν να βιώσουν την μοναδική περιπέτεια των Cody και May.

Η Hazelight τόνισε πως έχει μείνει άναυδη με τον τεράστιο αριθμό παικτών που απόλαυσαν το παιχνίδι της και παρακάτω θα βρείτε το σχετικό tweet της.

Για την ιστορία, το It Takes Two αναμένεται να γίνει και ταινία ή σειρά. Αυτή τη στιγμή διάφορα στούντιο του Hollywood παλεύουν για να εξασφαλίσουν τα δικαιώματα προσαρμογής του τίτλου και περισσότερα σχετικά με αυτό μπορείτε να μάθετε πατώντας εδώ.