Σαρωτικό ντεμπούτο για το Dying Light 2 στο Steam – Κατεδάφισε το ρεκόρ της σειράς

Πρώτα νούμερα
05 Φεβρουαρίου 2022 10:28
Σαρωτικό ντεμπούτο για το Dying Light 2 στο Steam – Κατεδάφισε το ρεκόρ της σειράς

Το Dying Light 2 έκανε το ντεμπούτου του χτες, Παρασκευή, 4 Φεβρουαρίου και μόλις μέσα στο πρώτο του εικοσιτετράωρο κατάφερε να κατεδαφίσει το ρεκόρ παικτών του πρώτου τίτλου της σειράς.

Αναλυτικότερα, μέσα στην πρώτη του μέρα, το Dying Light 2 έφτασε το μέγιστο των 245,553 ταυτόχρονα συνδεδεμένων παικτών μόνο στο Steam. Αυτό εκτόξευσε το παιχνίδι στη λίστα των δημοφιλέστερων παιχνιδιών της πλατφόρμας της Valve, όπου μόνο τα Apex Legends, PUBG, DOTA 2 και CS: GO είχαν περισσότερους παίκτες.

Μάλιστα, ο γιγαντιαίος αυτός αριθμός  ταυτόχρονων παικτών, τοποθετεί το Dying Light 2 στην 28η θέση όσον αφορά το ‘All-Time Peak’ ταυτόχρονων παικτών στο Steam. Συγκριτικά, το πρώτο Dying Light είχε καταφέρει να συγκεντρώσει 45,876 ταυτόχρονους παίκτες όταν έκανε το ντεμπούτο του πριν επτά χρόνια. Αυτό σημαίνει πως το sequel έκανε κατά προσέγγιση πέντε φορές μεγαλύτερο ντεμπούτο, κοιτάζοντας μόνο τα στατιστικά του Steam.

Αν αναλογιστούμε πως το παιχνίδι είναι διαθέσιμο και στο Epic Games Store, αλλά και στα PS4, Xbox One, PS5, Xbox Series Χ και Xbox Series S, τα αθροιστικά στατιστικά πρέπει να είναι τεράστια.

Σε περίπτωση που θέλετε να μάθετε περισσότερα για το zombie parkour λούνα παρκ της Techland, μπορείτε να διαβάσετε το αναλυτικό review των Unboxholics, το οποίο επιμελήθηκε ο Σάκης Καρπάς, πατώντας εδώ.