Τρία παιχνίδια ετοιμάζει η Naughty Dog – Έχει πάνω από 60 ανοιχτές θέσεις εργασίας

Ο Neil Druckman συνεχίζει το «teasing»
04 Φεβρουαρίου 2022 20:13
Τρία παιχνίδια ετοιμάζει η Naughty Dog – Έχει πάνω από 60 ανοιχτές θέσεις εργασίας

Η Naughty Dog φαίνεται πως έχει πολύ φιλόδοξα σχέδια για το μέλλον και έτσι επεκτείνεται ραγδαία. Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του στούντιο και director των The Last of Us παιχνιδιών και του Uncharted 4, Neil Druckman, μοιράστηκε στο Twitter ένα poster που αποκαλύπτει πως η ταλαντούχα ομάδα θέλει να ενισχύσει σημαντικά το δυναμικό της.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, το στούντιο του PlayStation αναζητά όχι ένα, ούτε δύο, αλλά 62 νέα μέλη, σε πληθώρα ρόλων. Μεταξύ άλλων, η ομάδα ψάχνει έναν Lead Producer, πολλούς προγραμματιστές, διάφορους designers, μέχρι και άτομα για HR.

Μάλιστα, ο Druckman αποκάλυψε πως το στούντιο δουλεύει συνολικά σε τρία παιχνίδια ταυτόχρονα, αφού στη δημοσίευσή του χρησιμοποίησε με χαρακτηριστικό τρόπο τρία emojis για να συμβολίσει τα τρία projects στα οποία θα εργαστούν οι νέοι developers.

Η δημοσίευσή του ακολουθεί παρακάτω.

Ποια μπορεί να είναι, λοιπόν, τα τρία αυτά παιχνίδια που ετοιμάζει η Naughty Dog;

Πρόσφατα σας ενημερώσαμε για τις δηλώσεις ενός άλλου υψηλόβαθμου στελέχους της Naughty Dog που παρέπεμπαν σε νέο Uncharted.

Παράλληλα, εδώ και καιρό κάνουν το γύρο του διαδικτύου φήμες για ένα remake του πρώτου The Last of Us με σύγχρονα γραφικά για το PS5, καθώς και για ένα multiplayer παιχνίδι The Last of Us.

Είναι πιθανό πως αυτά είναι τα τρία παιχνίδια του στούντιο, αλλά φυσικά η πραγματικότητα μπορεί να είναι και πολύ διαφορετική, οπότε για την ώρα μπορούμε απλά να κάνουμε υπομονή.