Επίσημο: Ημερομηνία για το Ghostwire: Tokyo του Mikami – Ειδική παρουσίαση σε λίγες ώρες

Φαίνεται να αποκαλύφθηκε ήδη η ημερομηνία κυκλοφορίας του
03 Φεβρουαρίου 2022 13:30
Επίσημο: Ημερομηνία για το Ghostwire: Tokyo του Mikami – Ειδική παρουσίαση σε λίγες ώρες

Το Ghostwire: Tokyo, το νέο παιχνίδι της Tango Gameworks του θρυλικού σχεδιαστή Shinji Mikami, έχει αποκαλυφθεί μεν εδώ και αρκετά χρόνια, αλλά ακόμα το περιβάλει μια αύρα μυστηρίου, με πολλούς παίκτες να μην έχουν καταλάβει ακριβώς περί τίνος πρόκειται.

Αυτό θα αλλάξει σήμερα, αφού η Bethesda και το PlayStation προγραμμάτισαν μια αναλυτική παρουσίαση του παιχνιδιού, η οποία θα μεταδοθεί ζωντανά τα μεσάνυχτα.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά την εν λόγω μετάδοση μέσα από τον player που ακολουθεί.

Αξίζει να σημειωθεί πως μαζί με το επερχόμενο σόου, ανακοινώθηκε και η ημερομηνία κυκλοφορία του παιχνιδιού. Το Ghostwire: Tokyo αναμένεται, λοιπόν, στις 25 Μαρτίου αποκλειστικά για το PS5, όσον αφορά τις κονσόλες, ενώ θα είναι διαθέσιμο από την πρώτη μέρα και στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Για την ιστορία, μέχρι στιγμής γνωρίζουμε πως στο Ghostwire: Tokyo η πρωτεύουσα της Ιαπωνίας βρίσκεται υπό τον έλεγχο φονικών υπερφυσικών δυνάμεων, εξαιτίας του επικίνδυνου μυστικιστή γνωστού ως Hannya, ο οποίος έχει εξαφανίσει μέσα σε μια στιγμή όλο τον πληθυσμό της πόλης. Οι παίκτες, λοιπόν, θα πρέπει να συνεργαστούν με μια ισχυρή οντότητα, στην αποστολή τους για εκδίκηση και το πλαίσιο αυτό θα χρησιμοποιούμουν ένα μεγάλο οπλοστάσιο μοναδικών ικανοτήτων, για να αποκαλύψουν την σκοτεινή αλήθεια πίσω από την εξαφάνιση αυτή.

Περισσότερες πληροφορίες σε λίγες ώρες!